Kafeterya cinayetinde sürpriz sevgili

Güncelleme Tarihi:

Kafeterya cinayetinde sürpriz sevgili
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2009 16:09

ADAPAZARI’nda dün kafeteryada ayrı yaşadığı eşi Abuzer Tekinalp tarafından öldürülen Berna Tekinalp’in, sevgilisi olduğu ileri sürülen Mehmet Yiğit, “Berna ile buluşmaya geldim, cesediyle karşılaştım” dedi.

Kafeterya cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, ortaya sürpriz sevgili çıktı. İddiaya göre olay şöyle gelişti:

Antalya’da 10 yıllık eşi 33 yaşındaki Abuzer Tekinalp’le yaşayan 26 yaşındaki Berna Tekinalp, eşiyle arası açılınca 3 çocuğunu alarak Adapazarı’ndaki halası 51 yaşındaki Selva Ünler’in yanına döndü. Burada 28 yaşındaki Mehmet Yiğit’le tanışan Berna Tekinalp, ayrı yaşadığı Abuzer Tekinalp’ten boşanmak için dava açtı.

Eşinin kendisini aldattığını öğrenen Abuzer Tekinalp, Antalya’dan Adapazarı’na geldi. Berna Tekinalp, kendisiyle buluşmak isteyen eşi Abuzer Tekinalp’e polis merkezine 50 metre uzaklıktaki Adapazarı Tren Garı’nın kafeteryasında randevusu verdi.

Abuzer Tekinalp, kafeteryaya halası Selva Ünler ile gelen Berna Tekinalp’a, kendisini aldattığını duyduğunu, Antalya’ya dönmesini istediğini söyledi. Çıkan tartışma sırasında ruhsatsız tabancasını belinden çıkaran Abuzer Tekinalp, peşpeşe ateş açtı. Berna Tekinalp olay yerinde ölürken, ağır yaralanan Selva Ünlüer, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Cinayetten sonra kaçarken, polisler tarafından yakalanan Abuzer Tekinalp ifadesinde, “Berna Antalya’ya dönmek istemiyordu. Kulağıma dedikodular geldi. Eşimin kötü yola düştüğü söyleniyordu. Boşanma davası da açınca Adapazarı’na gelerek konuşmak istedim. Kafetaryada buluşmamız sırasında ağır konuşunca silahı çekip vurdum” dedi.

SÜRPRİZ SEVGİLİ

Abuzer Tekinalp’in ifadesinin ardından polis yaptığı araştırmada, öldürülen Berna Tekinalp’in sevgilisi olduğu belirtilen 28 yaşındaki Mehmet Yiğit’e ulaştı. Mehmet Yiğit’in yanında bulunan arkadaşı Zeki Bolulu ile Berna Tekinalp’in üvey babası Suat Süer de gözaltına alındı.

Mehmet Yiğit ifadesinde cinayet işlenen kafeteryada Berna Tekinalp'in kendisine de randevu verdiğini söyledi. Yiğit, “Berna bana kafeteryada bir görüşmesi olduğunu, benimle daha sonra aynı kafeteryada buluşacağını söylemişti. Daha sonra arkadaşım Zeki ile birlikte söz konusu yere gittim ve cesediyle karşılaştım” dedi.

Sorgularından sonra adliyeye sevk edilen 4 kişiden sürpriz sevgili Mehmet Yiğit, arkadaşı Zeki Bolulu ve öldürülen kadının üvey babası Suat Süer serbest bırakılırken, Abuzer Tekinalp tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Bu arada öldürülen Berna Tekinalp’in ortada kalan 3 çocuğunun Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!