DİSK’e polis kamerası

Güncelleme Tarihi:

DİSK’e polis kamerası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2009 21:24

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, DİSK Genel Merkezinin kapısını gören üç kamera yerleştirdi.

Haberin Devamı

DİSK’ten yapılan açıklamaya göre bugün saat 12.00 civarında DİSK Genel Merkezinin kapısına gelen ve Emniyet Müdürlüğünde görevli olduklarını  ve Valilik emriyle geldiklerini belirten polisler kapının karşısına kamera yerleştirdiler.

DİSK yöneticilerinin özel alanların kamerayla izlenemeyeceği itirazına karşın; polislerin “İsterseniz savcılığa başvurun” diyerek kameraları yerleştirip, ayrıldıkları ifade edildi.

Aysel ALP YAZIYOR

DİSK Genel Sekreteri Tayfun Görgün, “Emniyet 1 Mayıs öncesi bu tutumuyla,güvenlik önlemlerine nasıl baktığının işaretlerini vermiştir. DİSKAnayasal bir örgüttür. Bir suç örgütü değildir. Bir suçlu varsa ortada, oda, Türkiye’nin ikinci büyük sendikal konfederasyonuna gaz bombasıylasaldıranlardır.

Haberin Devamı

Bayramlarını kutlamaya hazırlanan emekçileri düşman olarak gören ve özelizlemeye alan, Anayasal haklarımızı çiğneyen ve keyfi uygulamalar yapanEmniyet’in bu tavrını kınıyorum. Emek mücadelesi izlemelerle, gözlemelerle engellenemez. Kameraların kaldırılması için gereken yasal işlemlere başlıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!