Güvenlik karmaşası kurbanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Güvenlik karmaşası kurbanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2009 15:53

Bostancı'da bu sabah polisin bir hücre evine yaptığı operasyon 5,5 saat sürdü. Operasyon kısa sürede büyük bir çatışmaya dönüştü ve çevrede güvenlik karmaşası yaşandı. Polisin güvenlik çemberine rağmen görgü tanıkları binanın yakınına kadar ulaşmayı başardı. Bu karmaşanın kurbanı ise olan 16 yaşındaki bir genç oldu. Bir restoranda aşçı olarak çalışan Mazlum Şeker saldırganın ateşi ile başından vurularak hayatını kaybetti. NTV kameramanı İlhan Kandaz ise şans eseri kulağından aldığı yara ile kurtuldu. Tedavisinden sonra bulundukları yer için yetkilileri suçlayan Kandaz, Vali Muammer Güler hakkında dava açacağını söyledi.

Haberin Devamı

İŞTE SİVİLLERİN VURULMA ANI FOTOĞRAFLARI

 

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

 

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER / VİDEO

   

Sabah saatlerinde İstanbullulara korku dolu anlar yaşatan operasyonda 1 başkomiser şehit oldu, olay yerinde olan Mazlum Şeker ismindeki genç de teröristin rastgele açtığı ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybetti. 7 polis ve 1 kameraman da yaralandı.

 Şehit polisin akrabalarının feryadı yürekleri dağladı

 Bostancı'daki çatışmada şehit olan Emniyet Amiri Semih Balaban'ın cenazesinin getirildiği Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni önüne akrabaları akın etti.

 

Haberin Devamı

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/catisma_gerilim.jpg
Operasyonun sorumlu amiri olduğu belirtilen Balaban'ın evli ve iki çocuk babası olduğu ifade edildi. Balaban'ın eşinin de polis olduğu ve İnterpol Şubesi'nde çalıştığı öğrenildi.

 

KAMERAMAN VURULDU

 

Operasyonu görüntüleyen NTV kameramanı İlhan Kandaz,  16 yaşındaki Mazlum Şeker'in yanında ölümüne tanık oldu. Kandaz, ''İnsanlar olmaması gereken yerdeydi. Güvenlik zaafiyeti yaşandı. Bu nedenle gerekli önlemler alınmadığı için Vali Muammer Güler'e dava açacağım'' dedi.



 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!