Bağımsız kazandı, yarın SP'li

Güncelleme Tarihi:

Bağımsız kazandı, yarın SPli
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2009 02:33

Şanlıurfa'da 'Ceketimi assam seçtiririm' diyen AKP'lilere bayrak açan bağımsız aday olan Eşref Fakıbaba yüzde 44 ile seçimi kazandı.

Haberin Devamı

İŞTE ŞANLIURFA'DAKİ SEÇİM SONUÇLARI

Resmi olmayan sonuçlara göre seçim zaferi kesinleşen Fakıbaba yarın yapılacak törenle Saadet Partisi'ne geçeceğini açıkladı. 

FAKIBABA: ‘BAŞBAKAN'IN YANILTILDIĞI TASDİK OLDU’

Şanlıurfa Belediye Başkanı olan ve akp'den aday gösterilmeyince, seçimlere SP'nin desteğiyle bağımsız olarak katılan, resmi olmayan sonuçlara göre ise tekrar başkanlığı kazanan Ahmet Eşref Fakıbaba, “Bu sonuçla Başbakan'ın da yanıltıldığı da tasdik oldu” dedi.

Seçim bürosunda sonuçları takip eden Fakıbaba, oylarıyla kendisine yeniden başkanlık için görev veren vatandaşlara teşekkür ederek, “Sonuç, Şanlıurfa için hayırlı uğurlu olsun. Bu sonucun ardından biz Şanlıurfa'yı Türkiye'nin en iyi şehri yapmak için çalışacağız. Ben, Şanlıurfa halkına güveniyordum ve halkımız da beni yanıltmadı. Karşımızdaki güce karşı iyi direndik ve kazandık. Urfa halkı, Fakıbaba'sını çok sevdi ve sonuç gösteriyor ki ayrılmak da istemediler. Bu sonuçlar ile başbakanımızın yanıltıldığı da tasdik edilmiş oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fakıbaba, geçtiğimiz seçim sürecinde açıkladığı gibi SP'ye katılacağını da sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!