Yazıcıoğlu'nun annesi perişan

Güncelleme Tarihi:

Yazıcıoğlunun annesi perişan
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2009 12:49

KAHRAMANMARAŞ yakınlarında düşen içinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin bulunduğu helikopterin enkazına bir türlü ulaşılamaması, annesi 87 yaşındaki Fidan Yazıcıoğlu'nu perişan ediyor. Olay sonrası beklediği iyi haberi bir türlü alamayan Fidan Yazıcıoğlu'nun fenalık geçirdiği ve sağlık ekiplerince müdahalede bulunulduğu bildirildi.

Haberin Devamı

ANNESİ ÇOK ÜZGÜN

BBP Lideri'nin dün öğleden sonra düşen helikopterinin enkazına hala ulaşılamaması, başta annesi Fidan Yazıcıoğlu olmak üzere yakınları ile Sivaslı hemşerilerini üzüntüye boğuyor. Yakınlarının evinde bekleyen 87 yaşındaki Fidan Yazıcıoğlu'nun gece geç saatlerde fenalık geçirdiği belirtildi. Ev önünde hazır bekletilen sağlık ekiplerince müdahale edilen Fidan Yazıcıoğlu'na serum takıldığı ve dinlendirilmeye çalışıldığı bildirildi. Anne Yazıcıoğlu'nun sürekli ağladığı, umudunu yitirmeyip iyi bir haber beklediği bildirildi.


‘SİVAS BENİM PLATONİK AŞKIM’

29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisi tarafından memleketi Sivas'ta 21 Mart’ta düzenlenen mitinge katılmıştı. Mevlana Meydanı'ndaki mitingi annesi Fidan Yazıcıoğlu ile Trakya Türkleri'nin temsilcisi merhum Sadık Ahmet'in eşi Işık Ahmet de izlemişti.

Haberin Devamı

Mitingde, BBP olarak kimseye bir şey dağıtmadan, devletin kaynaklarını kullanmadan, kendi imkanlarını kullanarak meydanlara indiklerini belirteren Yazıcıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmişti. Yazıcıoğlu, “150 trilyona yakın devlet sana para vermiş. Buna rağmen devletin uçağına biniyorsun, belediye araçlarını kullanıyorsun. Gelip valiliğe giriyorsun. Açılış adı altında brifing alıyorsun. Sonra valiliğin meydanını hile ile kullanıyorsun. Ondan sonra da devletin mumu ile kendi mumunu ayıran Hazreti Ömer'in adaletini anlatıyorsun. Niye bana o meydanı vermiyorsun. Toplu açılış. Bir tuşa basıyorlar bir şey patlatıyorlar. 30 küsür açılış. Açılan ne, yeni iş alanları açılmış mı? Sen vatandaşın yaptığı yatırımı açılış diye millete yutturuyorsun. Sonra da diyorsun ki ‘Hükümet olmazsa yatırım gelmez’. O yatırımı sen mi yaptın, baban mı yaptı?” diye konuşmuştu. Yazcıoğlu, seçime az süre kalmasından dolayı kalan yerlere yetişmek için il ve ilçe teşkilatlarının kendi çabalarıyla helikopter kiralayacağını duyurmuştu.

Sivas'ın kendisi için ayrı bir önem ifade ettiğini ifade eden Yazıcıoğlu mitingde, “Bana güvendiniz, seçtiniz, arkamızda oldunuz. Bu kadar zamandan sonra ben artık Sivas'a bir şey yapmak, ispat etmek istiyorum. 55 yaşına girmişim, hayatın yarısı çile yumağıyla geçtik. Birbirimizi tanıdık. Biz artık kardeş olduk, bütünleştik. Güven verdiniz güven duyduk. Şimdi sırada, ortaya bir eser çıkartmak lazım. Bize bir ayağımızı basacağımız bir yer lazım. Buradan Türkiye’ye vereceğimiz bir mesaj, bir moral lazım. Gözümüz gibi koruduğum, benim bir kara sevdam, platonik aşkım Sivas'ım var. Gelin, bunu bize verin. Verin bakın o zaman ne olacak? Benim yıllarım hücrelerde geçti. Ama hiç ceza almadım. O hücreleri paylaşanlar, sağcısı solcusu, ülkeyi birbirine dar edenler gelin tecrübemizi ortaya koyalım, ülke sevdasında birleşelim. İşte bunun için partimizin adını Büyük Birlik koydum. Türkiye'nin birliği için” diye konuşmuştu.

Haberin Devamı


21 Mart tarihinde Sivas'ta düzenlenen mitigde BBP Lideri Yazıcıoğlu, BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, BBP il Belediye Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya ile mitingi takip eden İHA Muhabiri İsmail Güneş aynı platformda yer almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!