Antalya'da korkunç cinayet

Güncelleme Tarihi:

Antalyada korkunç cinayet
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2009 18:11

ANTALYA'da eşi 41 yaşındaki Zübeyde Dinç'i, boğazını sustalı bıçakla kesip öldürdükten sonra 4 yaşındaki oğlunu baldızına teslim eden 47 yaşındaki Hasan Dinç, “Zübeyde'nin işini bitirdim, sırada daha iki kişi var” dedikten sonra kaçtı. Dinç, daha sonra bir akrabasının evinde yakalandı

Antalya Varsak Karşıyaka Mahallesi Güldal Sitesi 1'inci Blok 12'nci katında oturan Hasan Dinç, öğle saatlerinde eve geldi. Bir seyahat firması yazıhanesinde gece sorumlusu olarak çalışan Hasan Dinç, evinin banyosuna soktuğu eşi Zübeyde Dinç'in boğazını, yanında getirdiği sustalı bıçakla kesti. Zübeyde Dinç olay yerinde yaşamının yitirirken, Hasan Dinç yanına aldığı oğlu 4 yaşındaki Yasin Dinç'i baldızının evine götürdü. Baldızına “Zübeyde'nin işini bitirdim, sırada daha iki kişi var” diyen Hasan Dinç, daha sonra evden ayrıldı.

Haberin Devamı

Olaydan sonra kaçan Dinç, Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından yakalandı. Hasan Dinç, Karşıyaka Mahallesi'nde bir akrabasının evinde yakalanarak polis tarafından gözaltına alındı. Hasan Dinç'in eşini öldürdüğü sustalı bıçak ise apartman önündeki çöp kutusunda bulundu. Hasan Dinç'in büyük oğlu Mehmet Dinç de bilgisine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

NAMUSUNU KURTARMAK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Dinç, Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'ndaki sorgusunda, karısını namusunu kurtarmak için öldürdüğünü öne sürdü. Sorgusunda eşinin başka erkeklerle ilişkisi olduğunu öğrendiğini belirten Dinç, bir gün önce de bu konu nedeniyle karısıyla şiddetli kavga ettiğini anlattı.

Ekim ayı sonuna kadar Varsak'ta bir lokantada aşçı olarak çalışan Zübeyde Dinç'in, buradan ayrıldıktan sonra bir erkek arkadaşı ile birlikte şifalı bitkiler dükkanı açtığı ve kısa süre önce dükkanı kapattığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!