THY: Hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi

Güncelleme Tarihi:

THY: Hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2009 15:45

THY, İstanbul-Amsterdam seferini yapan ve düşen THY uçağında hayatını kaybedenlerin isimlerinin belirlendiğini açıkladı. İşte THY’den yapılan açıklama:

Haberin Devamı

"Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi.

 

25 Şubat 2009 tarihinde TK 1951 sefer sayılı İstanbul-Amsterdam uçağının inişi sırasında meydana gelen kazada 4 mürettebattan olmak üzere 9 kişi hayatını kaybetmiştir.

 

Kazada kokpit ekibinden Hasan Tahsin Arısan, Murat Sezer, Olgay Özgür ile kabin ekibinden Ulvi Murat Eskin yaşamını yitirmiştir.

 

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri Hollanda makamlarının tesliminden sonra özel bir seferle Türkiye’ye getirilecektir. Seferin ne zaman düzenleneceği daha sonra bildirilecektir.

 

Türk Hava Yolları tarafından kazada hayatını kaybeden mürettebat ve yolcularımızın yakınlarına ilk etapda 50 bin Avro, hastanede yatarak tedavi görenler için ise 5 bin ila 10 bin Avro ödeme yapılacaktır. Bu konuda ilgililer Aile Destek Hattının +90 800 219 80 35 nolu telefonundan bilgi alabilirler.

 

Yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü yaşayan Türk Hava Yolları ailesi olarak kazada yaşamını yitiren mürettebatımıza ve yolcularımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz"

 

Akşam saatlerinde yapılan açıklamada ise hayatını kaybeden yolcunun adının Bülent İçgören olduğu açıklandı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!