11 yaşında ama 160'la polisten kaçtı

Güncelleme Tarihi:

11 yaşında ama 160la polisten kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2007 11:57

ABD'de, saatte 160 kilometre süratle polisten kaçmaya çalışan 11 yaşındaki çocuk yakalandı.

Louisiana polisinden yapılan açıklamaya göre, New Orleans kentinde polis devriyesi, hız limitini aşan bir aracın peşine düştü. Devriyenin sirenlerini çalıştırmasına ve sürücüden durmasını istemesine rağmen 11 yaşındaki sürücü daha da hızlanarak kaçmaya başladı. Çocuk sürücü kaçarken birçok aracı tehlikeli bir şekilde solladı, bazı araçların da şeritten çıkmasına neden oldu.

Daha sonra ana yoldan başka bir yola sapmayı başaran çocuk sürücü, nihayet annesinin çalıştığı Burger King restoranına kaza yapmadan ulaşmayı başardı ve burada polis tarafından yakalandı.

Polis, çocuğun kaçtığı sırada fiziksel özürlü babasını randevusu için bıraktığı hastaneden dönmekte olduğunu ve çocuğun 6 aydır babasını bu şekilde hastaneye götürdüğünü kaydetti.

Kimliği, yaşının küçük olması nedeniyle açıklanmayan çocuğun, polisten kaçmak, tehlikeli araç kullanmak, hız yapmak ve ehliyetsiz araç kullanmak gibi suçlardan gözaltına alındığı belirtildi. Anne ve baba ise oğullarının ehliyetsiz araç kullanmasına izin vermek ve üzerinde gerekli denetimi sağlayamamakla suçlanıyor.

Ne çocuğun, ne de ailesinin hapse atıldığını belirten polis, çocuğun teyzesinin gözetimine verildiğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!