11 saatlik yolculuk 1 saniyede kâbusa döndü

Güncelleme Tarihi:

11 saatlik yolculuk 1 saniyede kâbusa döndü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2010 00:00

Sivas’ta anne babasını ziyaret edip İstanbul’a dönüş için ailesi ve yeğenleriyle yola çıkan Mustafa Arslan, 1000 kilometrelik yolu 11 saat aralıksız araç kullanarak geçti.

Haberin Devamı

KORKUNÇ KAZADAN FOTOĞRAFLAR

KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Ve dün sabaha karşı, Sakarya’da buğday yüklü bir kamyona arkadan çarptı. Korkunç kazada üç aileden 6’sı çocuk 9 kişi öldü.

MEMLEKETİ Sivas’ın Hafik İlçesi’nde anne ve babasını ziyaret edip ailesiyle İstanbul’a doğru yola çıkan Mustafa Arslan, 11 saat sonra Sakarya’da saat 03.15’de buğday yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada 9 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

En küçük kurban

İstanbul 4’üncü Levent’te inşaat malzemeleri satan Mustafa Arslan (29), eşi Elif (25) ve 2 çocuğunun yanı sıra kız kardeşi ve yeğenleriyle birlikte Sivas’ın Hafik İlçesi Günyamaç Köyü’nde oturan babası Ali Arslan ile annesi Arife Arslan’ı ziyaret ettikten sonra önceki gün 16.00 sıralarında 34 FE 2894 plakalı minibüsle yaklaşık 1000 kilometrelik yola çıktı.

Yaklaşık 11 saat araç kullanan Arslan, TEM’in Adapazarı Alancuma TIR Parkı geçişinde saat 03.15 sıralarında Mahmut Keskin yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı.

Bir minibüste 3 aile

‘Arslan’, ‘Derdiyok’, ‘Irmak’ ve ‘Karakaş’ ailelerinden 13 kişinin içinde bulunduğu minibüsü kullanan Mustafa Arslan (29), eşi Elif (25), çocukları Ali Osman (2), İrem Arslan (7) ile kız kardeşi Zeynep Derdiyok (25), çocukları Hasan Hüseyin (9) ve Şerefi Berra Derdiyok (1), yeğeni Emine Irmak (15) ile Emirhan Irmak (9) hurdaya dönen araçta sıkışarak öldü. Ölenlerin cesetleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından 1 saat süren çalışma sonrası çıkartılabildi. Kazada, aracın sol tarafında bulunan Elif Karakaş (11), akrabası Medine Irmak (38), Ömer Hulusi Irmak (1) ve Mustafa Talha Derdiyok (12) yaralandı. Dün öğle saatlerinde İstanbul’a getirilen 9 kaza kurbanı bugün Çeliktepe Merkez Camisi’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!