11 bin mark para çekti takip edilip öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

11 bin mark para çekti takip edilip öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2001 01:51

Antalya'da bir turistik tesiste resepsiyon görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki Ayten Karakuzulu, bankadan para çektikten sonra kendisini takip eden saldırgan tarafından evinin önünde vuruldu. Saldırgan, içinde 11 bin mark (yaklaşık 7.5 milyar lira) bulunan çantayla kaçarken, ağır yaralanan Ayten Karakuzulu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Belek Turizm Merkezi'ndeki Club Megasaray Tatil Köyü'nün resepsiyon görevlisi Ayten Karakuzulu, önceki gün öğleden sonra işyerinden izin alarak, Antalya kent merkezine geldi. Etibank'ın Muratpaşa Şubesi'ne uğrayan Karakuzulu, Gaziantep'teki ailesine başka bir banka şubesinden havale etmek üzere hesabından 11 bin mark çekti. Karakuzulu, saat 17.00'de veznenin kapanması nedeniyle gönderemediği parayla bankadan ayrıldı.

Parayı çantasına koyan Ayten Karakuzulu, mağaza vitrinlerini inceleyerek evine doğru yürümeye başladı. Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenci olan kardeşi Erol Karakuzulu ile birlikte oturduğu apartmana gelen Ayten Karakuzulu, burada saldırıya uğradı. Arkasından yaklaşan saldırgan önce tabancasının kabzasıyla Karakuzulu'nun başına vurdu. Sonra da iki el ateş etti. Kimliği belirsiz saldırgan Ayten Karakuzulu'nun çantasını alarak kaçarken, başından ve ayağından yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

Soruşturma başlatan polis, saldırganın Ayten Karakuzulu'yu bankadan beri takip etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!