11 aylık Emir meşhur oldu

Güncelleme Tarihi:

11 aylık Emir meşhur oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2001 01:52

İncirlik'teki askerlere moral dopingi yaptıktan sonra, önceki gece üsten ayrılan Hollywood yıldızları Julia Roberts ile Brad Pitt'in kucağından inmeyerek gezinin maskotu olan 11 aylık Chistopher Emir Koehler, ünlülerle çekilen görüntüleri nedeniyle bir günde meşhur oldu.

İncirlik Üssü'nde görev yapan ABD'li eşi ile 2 yıllık evli olan Adanalı Cennet Koehler, dün sabah gazetelerde çıkan fotoğraflarını görünce aynı heyecanı yaşadığını söyledi. Oğlu Christopher Emir'e gazetedeki fotoğraflarını gösteren Cennet Koehler, şöyle konuştu:

‘‘Amerikalı oyunculara yaklaşabilmek için 2 saat kuyrukta bekledim. Hepsi çok hoş ve sevimliydi. Herkesle konuşup, sohbet etmeye çalıştılar. İmza dağıtma konusunda da kimseyi kırmadılar. İncirlik onlarla bir günlüğüne bile olsa askeri havasından çıkıp, renkli bir dünyaya geçiş yaptı. Oğlum da onların sayesinde şimdiden ünlendi. Özellikle Julia onu sevmeye doyamadı.’’

Kucaktan kucağa gezerken ateşlendi

Yıldızların en büyük ilgi gösterdikleri kişi minik Christopher Emir oldu. Önce annesiyle uzun süre kuyrukta bekleyen Emir, daha sonra Brad Pitt ve Julia Roberts'ın kucağından inmedi. Bu neşeli anlar Emir'in de hoşuna gitti. Ancak minik bebek, kucaktan kucağa gezerken üşütünce, dün gece ateşi çıktı. Emir'in ateşi ilaçlarla düşürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!