‘11 aydır, her akşam rüyamda saldırıya uğruyorum’

Güncelleme Tarihi:

‘11 aydır, her akşam rüyamda saldırıya uğruyorum’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2009 12:18

Samsun'da geçen yıl takip edilip tecavüz edilmeye kalkılan, direndiği için de boğazı kesilen genç kız ''11 aydır her gece rüyamda saldırıya uğruyorum'' dedi.

Haberin Devamı

Samsun’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Gelişimi Meslek Yüksek Okulu 1’nci sınıf öğrencisi 23 yaşındaki F.M.’ye, geçen yıl okul çıkışı takip edip tecavüz etmeye kalkışan, direnince de genç kızın boğazını keserek yaralayan tutuklu sanık 26 yaşındaki H.D. bir kez daha hakim önüne çıktı. Daha önceki duruşmalardaki ifadesini tekrarlayan H.D., mağdur olduğunu öne sürerek tahliyesini isterken, genç kız ise “11 aydır korkudan uyuyamıyorum. Uyuduğum zamanda rüyamda saldırıya uğruyorum ve taciz ediliyorum” diye konuştu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından gönderilen raporda, da olay nedeniyle genç kızın ruh sağlığının bozulduğu belirtildi.

Olay, geçen yıl Kasım ayında merkeze bağlı Sarıışık Köyü’nde meydana geldi. Kasapta çalışan H.D., Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Gelişimi Meslek Yüksek Okulu öğrencisi F.M.’yi, okul çıkışında takip etti. Genç kızla aynı minibüse binen H.D., durakta inen F.M.’yi takip ederek ıssız bir yerde saldırarak tecavüze kalkıştı. Ancak F.M.’nin bağırıp yardım istemesi üzerine, bıçakla boğazını keserek kaçtı.

Haberin Devamı

61 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR
Olaydan sonra yakalanarak tutuklanan H.D., 61 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bir kez daha hakim karşısına çıktı. H.D., daha önceki celselerde yaptığı savunmasını tekrarlayarak, “Kendisini daha önce de bir adamla görmüştüm. O gece evine giderken aynı minibüse bindim. O inince ben de peşinden indim. Ona adamın kim olduğunu sorunca bana çantayla vurdu. Bu sırada çantanın sapı bıçağa takıldı ve boğazı kesildi. Kasap olduğum için sürekli bıçak taşırım. Kendisine tecavüz etme gibi bir niyetim yoktu. Mağdurum ve tahliyemi istiyorum” dedi.

‘UYUYUNCA TACİZ EDİLİYORUM’
Duruşmaya katılan F.M. ise yaşadığı olay nedeniyle ruh sağlının bozulduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi. 11 aydır korku içinde yaşadığını belirten genç kız, “Bu olaydan sonra psikolojik destek almaya başladım. Ancak hala daha korku içinde yaşıyorum. 11 aydır korkudan uyuyamıyorum. Uyuduğum zaman ise rüyamda saldırıya uğruyorum, taciz ediliyorum ve boğazım kesiliyor. Kendisinden şikayetçiyim. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından gönderilen raporda, F.M.’nin olay nedeniyle ruh sağlığının bozulduğu belirtildi. Mahkeme, Cumhuriyet savcısının talebi üzerine genç kızın ruh sağlığının bozulup bozalmadığının bir kez de İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sorulması için duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!