Bahçelievler'de işadamına silahlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Bahçelievlerde işadamına silahlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2009 12:31

Mühendislik şirketi bulunan işadamı lüks otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Kafasından vurulan işadamı kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken silah sesi üzerine olay yerine koşan eşi, sinir krizleri geçirdi.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR

 

Olay, Bahçelievler 500'ncü Yıl Bulvarı'nda meydana geldi. Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan Pozitif Mühendislik'in sahibi olan 38 yaşındaki Tamer Açıkgöz işine gitmek için evinden çıktı. Açıkgöz, evinin önündeki 34 EZL 85 plakalı otomobiline bindi. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, otomobilin arka kapısını açarak içerideki Açıkgöz'e 2 el ateş etti.

 

Kafasına aldığı kurşunlarla ağır yaralanan işadamı Açıkgöz olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ise olaydan sonra kaçan kişiyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Silah sesi üzerine olay yerine koşan işadamının eşi Berrak Açıkgöz ise sinir krizi geçirdi. Genç kadın hastanede de eşini bir an olsun yalnız bırakmadı. Polis yetkilileri olayın alacak verecek meselesi yüzünden kaynaklanmış olabileceğini, çok yönlü araştırmanın sürdüğünü belirttiler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!