Öğrencilere doğalgaz dayağı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere doğalgaz dayağı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2009 14:02

İzmit'te Kocaeli Büyükşehir Belediye binası önünde doğalgaz fiyatlarını protesto eden 11 üniversiteli öğrdenci, buradaki özel güvenlik ve zabıta ekipleri tarafından dövüldü. Oldukça hırpalanan öğrenciler yaka paça belediye binası önünden uzaklaştırılırken, daha sonra olay yerine gelen çevik kuvvet ekibi belediye binası önünde önlem aldı.

Haberin Devamı

İŞTE BELEDİYE ÖNÜNDEKİ DOĞALGAZ DAYAĞININ FOTOĞRAFLARI

 

4'ü kız 7'si erkek 11 Kocaeli Üniversitesi öğrencisi, doğalgaz fiyatlarının pahalı olduğunu, evlerinde faturayı ödeyemedikleri için doğalgazları kesik olduğundan soğukta oturduklarını söylediler.

 

 Belediye binasının yakınına protesto için çadır kurmak istediklerini de söyleyen öğrencilerin çevresini bir anda özel güvenlik ve belediye zabıta ekipleri sardı. Öğrenciler, "Çalışınca oluyor diyorsunuz. Her yere lale dikmesini biliyorsunuz. Çözüme gelince hiç bir iş yapmıyorsunuz. Doğalgaz zammı yüzde 84'e ulaştı. Biz kendimize Güzin Abla aramıyoruz. Sorunların sözümü için buradayız Bunun mücadelesini veriyoruz" dediler.

 

Haberin Devamı

 Zabıta ve güvenlik görevlilerinin bina önünden uzaklaşmalarını istediği öğrenciler bunu reddetti. Bunun üzerine zabıta ve güvenlik görevlileri onları döverek oradan uzaklaştırdı. Olaylar üzerine Çevik Kuvvet ekipleri belediye binası önünde önlem aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!