Ankara'da şok istifa

Güncelleme Tarihi:

Ankarada şok istifa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2009 13:38

Ankara'da doğalgazdan sızan karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden gençlerin ardından "Gençler evde çıplaktı" diye açıklama yapan Başkent Doğalgaz A.Ş Genel Müdürü Veysel Karani Demir istifa etti. Dün geceden beri yaptığı açıklamalarla tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Demir, istifasıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

 DEMİR'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI



Ankara’da yaşanan doğalgaz faciasında 7 gencin ölümüyle ilgili yaptığı açıklamalarla tepki çeken Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Veysel Karani Demir, istifa etti.

İstifasını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e sunan Demir, istifasına yönelik yaptığı açıklamada, “Kurumumuzun, 7 gencin ölümü olayında hiçbir kusuru ve ihmali bulunmadığı halde töhmet altında bırakılmış olması, benim üzerimden hiç ilgisi olmayan insanların hedef olmaması için Başkentgaz Genel Müdürlüğü görevimden istifa ediyorum” dedi.

Demir ölen gençlerle ilgili “yarı çıplaktı” şeklinde bir ifadesinin olmadığını belirtirken “Anlatmaya çalıştığım, bu acıklı ortamdı. Benim bir baba olduğumu defalarca tekrarladığım bu duygulu ifadelerimin iğrenç bir şekilde çarptırılarak; kamuoyuna, hem beni hem de gençlerin ailelerini yaralayacak şekilde yansıtılmasını kınıyorum. İfadelerimin çarptırılması sonucu ailelere verdiğim üzüntüden dolayı, bu ailelerden özür diliyorum“ dedi.

Haberin Devamı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!