Karlı havada "çılgın ihtiyarlar" eylemi

Güncelleme Tarihi:

Karlı havada çılgın ihtiyarlar eylemi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2008 15:52

TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca ile Sümerolog Dr. Muazzez İlmiye Çığ Ankara'da havanın soğukluğuna aldırmayarak tarım alanlarının yabancı devletlere satılmasını protesto etti.

Haberin Devamı

PROTESTODAN FOTOÄžRAFLAR

 

Meclis Bulvar Kapısı'nda bir araya gelen TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca ile Sümerolog Dr. Muazzez İlmiye Çığ, havanın soğukluğuna aldırmayarak 'ülke toprağının ve tarım alanlarının satışına' karşı çıkmak için protesto eylemi yaptı.

 

Karaca ve Çığ, yanlarına koydukları “ Tarım alanları satılamaz “, Şehit kanlarıyla sulanmış vatan toprağını satamazsınız" pankartlarıyla tepkilerini gösterdiler. Karaca yarın Ziraat Mühendisleri Odasında bir basın toplantısı yapacaklarını söyledi. Karaca basın mensuplarına “ Bugün bir şey söylemeyeceğiz Ziraat Mühendisleri Odasında yarın yapacağımız basın toplantısıyla kıyamet kopacak gelin bakın neler söyleyeceğiz. Akşama kadar buradayız ve hiçbir milletvekili ile görüşmedik" dedi.

 

Haberin Devamı

Sandalye üzerinde oturan ve üstlerinde aldıkları battaniye ile soğuktan korunmaya çalışan Çığ ve Karaca, akşama kadar meclis önünde oturacaklarını ve yarın Mühendisler Odası'nda basın açıklaması yapacaklarını söylediler.

 

 

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!