AKP'li Çubuk Belediye Başkanı gözaltında - Hürriyet
Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 10:48

 ADnet  
Reklam için
ÜYE GİRİŞİ / ÜYE OL
BENİM SAYFAM
GÜNDEM
EKONOMİ
MAGAZİN
SPOR
DÜNYA
PLANET
EKONET
PİYASANET
IMKB 60051
DOLAR 1.7550
EURO 2.3310
€ / $ 1.3254
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR SANAT
SİNEMA
ASTROLOJİ
TV REHBERİ
EN İYİ ON
YAZARKAFE
SERVİSLER
BİLGİ YARIŞMASI
ANKETLER
AT YARIŞI SONUÇLARI
İDDAA PROGRAMI
CANLI MAÇ SONUÇLARI
MIND
CANLI MAÇ ANLATIMI
BENİM SAYFAM
BUMERANG
HÜRLİST
SOSYAL İLANLAR
HABER ALARMI
EKRAN KORUYUCU
OYUN
YENİBİRİŞ
HÜRRİYET EMLAK
HÜRRİYET OTO
HÜRRİYET EĞİTİM
HÜRRİYET KAMPÜS
GAZETE SERİ İLANLAR
HÜRRİYET KIYASLA
YAKALA.CO
HÜRRİYET AİLE
TİPEEZ
vimjo alışveriş
SAYISAL LOTO 24/12/2011
21 - 23 - 26 - 31 - 39 - 47
ŞANS TOPU 20/04/2011
9 - 14 - 21 - 23 - 25 - 5
SÜPER LOTO 09/02/2012
19 - 20 - 29 - 33 - 34 - 52
>> On Numara Sonuçları
ANA SAYFAM YAP
FAVORİLERİME EKLE
GAZETE-BÖLGE EKLERİ
KELEBEK
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
SEYAHAT
OTO YAŞAM
HÜRRİYET IK
ANKARA
EGE
KURUMSAL
HÜRRİYET KURUMSAL
İNTERNET GRUBU
REKLAM
BİZE ULAŞIN
KÜNYE / İLETİŞİM
UNICEF Kartları ve Hediyelikler
Tüm Gündem Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

AKP'li Çubuk Belediye Başkanı gözaltında

1 Aralık 2008
Yılmaz ÇAMDALI/ ÇUBUK(Ankara), (DHA)
ANKARA'nın Çubuk İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Adem Tuğluca ile belediyede çalışan bazı yöneticiler polis ekipleri tarafından bu sabah evlerinden alınarak Ankara Emniyet Müdürülğü'ne götürüldü. Polis ekipleri, belediyedeki bilgisayarları da toplayıp, incelenmek üzere Ankara'a götürdü.

İhaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla partisinden ihraç edildikten 2 ay sonra mahkeme kararı ile yeniden AKP'ye dönen Belediye Başkanı Adem Tuğluca, bu sabah erken saatlerde oturduğu Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine gelen ekiper tarafından gözaltına alındı. Başkan Tuğluca ile birlikte Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Osman Aydos, Mali İşler Müdürü Osman Bal, Belediye İhale Komisyonu Başkanı İsmail Yıldırım, Fen İşleri eski Müdürü Eyüp Kocabaş, İmar İşleri Müdürlüğü'nde görevli memur Serdar Ersöz ile Yazı İşleri Müdürü Hikmet Metin da yine Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinden alınarak Ankara Emniyet Müdürülğü'ne götürüldü. Ankara polisi, Çubuk Belediyesi'ndeki bazı bilgisayarları da gerekli incelemelerin yapılması için Ankara'ya götürdü.

‘İhaleye fesat karıştırdığı' iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ve hakkında açılan dava halen Çubuk Adliyesi'nde süren Belediye Başkanı Adem Tuğluca, AKP Merkez Yürütme Kurulu tarafından partiden ihraç edilmişti. İhraç kararına itiraz eden Başkan Tuğluca, daha sonra yine mahkeme kararı ile tekrar AKP'li olmuştu. Başkan Tuğluca'nın evinin önündeki garajda park halinde bulunan otomobiline bir süre önce kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateşle 7 kurşun isabet etmişti.
Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH