"Hürriyet Treni" fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Treni fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2008 13:21

Hürriyet Gazetesi, 2008 yılının hem kuruluşunun hem de İnsan hakları Evrensel Beyannamesinin 60. yıldönümü olmasından yola çıkarak, “Hürriyet Hakkımızdır” başlığı altında önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmişti.

Haberin Devamı

İŞTE "HÜRRİYET TRENİ" FOTOĞRAF SERGİSİ

T.C. Devlet Demiryolları ile gerçekleştirilen proje kapsamında “Hürriyet Hakkımızdır-Tren Özgürlüktür” sloganı ile 1 Temmuz’da Kars’tan yola çıkıp  41 ili ziyaret ederek 9,650 km’lik yolculuğunu 14 Ağustos’ta İstanbul’da tamamlayan “Hürriyet Treni”nin bu 45 günlük yolculuğunun her anı ve trende gerçekleşen aktiviteler Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından belgelendi.      

“Hürriyet Hakkımızdır – Tren Özgürlüktür” sloganı ile 41 ilimizi ziyaret eden “Hürriyet Treni”nin fotoğrafları 21 Kasım’da Mimar Sinan Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi’nde sergilenmeye başlandı.

Hürriyet Treni’nin rotasında yer alan her ilde çekim yapan M.S.Ü’nün 22 kişilik ekibinin 45 günlük çalışması sonucunda derlenen, “yolculuk ve yaşamı” anlatan 100 adet fotoğraf, 21 Kasım – 3 Aralık 2008 tarihleri arasında M.S.Ü Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde haftaiçi saat 10:00 – 17:00 arası izlenebilecek.  

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi, 2008 yılının hem kuruluşunun hem de İnsan hakları Evrensel Beyannamesinin 60. yıldönümü olmasından yola çıkarak,  “Hürriyet Hakkımızdır” başlığı altında önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmişti.

Hürriyet Treni fotoğraf sergisi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!