İşadamı dolandırıcılıktan gözaltında

Güncelleme Tarihi:

İşadamı dolandırıcılıktan gözaltında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2008 11:00

Oğlunun sünneti için stadyum ve helikopter kiralayan Bursalı işadamı İsmail Dengiz'in dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

İŞTE O SÜNNETTEN FOTOĞRAFLAR



Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, 21-23  Ağustos tarihlerinde oğlu için düzenlediği helikopterli sünnet düğünüyle gündeme  gelen emlakçı İsmail D, “dolandırıcılık” suçundan gözaltına alındı.

Açık kimlikleri verilmeyen iki kişi,  Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne başvurarak, Beşevler  Mahallesi'nde emlak ofisi bulunan İsmail D. ve yanında çalışan Hüseyin P. ile  Ramiz S. tarafından dolandırıldıklarını iddia etti.

Müştekiler, İsmail D. ve yanındaki iki kişinin başkasına ait iki arsayı  kendilerine gösterdiğini ve bunun karşılığında 30 bin YTL kapora aldıklarını öne  sürerek, satış işlemi gerçekleşmeyince dolandırıldıklarını anladıklarını ifade  etti.

Başvuru üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, emlakçı İsmail D. ile  Hüseyin P. ve Ramiz S'yi evlerinde gözaltına aldı. Zanlıların, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından “dolandırıcılık”  suçundan adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
         
OĞLUNA HELİKOPTERLİ DÜĞÜN YAPMIŞTI
         
Bursalı emlakçı İsmail D, oğlu T.D. için Kayapa beldesinde “3 gün 3  gece” süren sünnet düğünü düzenlemişti. Düğün için 5 bin davetiye dağıtan İsmail D, ayrıca Bursa'daki yerel bir  gazeteye de tam sayfa ilan vermişti. İsmail D, sünnet düğünü için kiraladığı Kayapa Belde Stadyumuna limuzinle  getirdiği oğluna, helikopterle şehir turu da attırmıştı. Düğünde çok sayıda  şarkıcı da sahne almıştı.
   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!