İşadamı Ağaoğlu 800 akrabasını otelinde ağırladı

Güncelleme Tarihi:

İşadamı Ağaoğlu 800 akrabasını otelinde ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2008 15:13

İŞADAMI Ali Ağaoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşık 800 akrabasını Uludağ'daki otelinde 2 gece 3 gün ağırladı.

Haberin Devamı

Ağaoğlu ailesi Uludağ'da buluştu

Volkan Konak ve Hülya Polat'ın konser verdiği Ağaoğlu Otel'de sabahın ilk ışıklarına kadar kemence eşliğinde horon tepildi, kolbastı oynandı. Ekonomik krize değinen Ağaoğlu, “Krizin aşılması için hükümet, muhalefet ve işadamları dirençli olmalı. Sorun birlikte aşılır. Bu yıl da akrabalarını burada topladım. Birlik ve beraberlik mesajı verdim” dedi.

Uludağ oteller bölgesindeki Ağaoğlu Otel'in sahibi Trabzonlu Ali Ağaoğlu, 10 milyon YTL harcayarak yenilediği otelinin açılışını akrabalarıyla birlikte yaptı. Ağaoğlu, Türkiye'nin çeşitli yörelerinde yaşayan akrabalarını, kiraladığı otobüs, otomobillerle ve bilet paralarını ödeyerek uçakla getirttikten sonra, otelinde iki gece üç gün ağırladı. Volkan Konak ve Hülya Polat'ın ayrı ayrı sahne aldığı Ağaoğlu Otel'de sabahın ilk ışıklarına kadar kemence eşliğinde horon tepildi, kolbastı oynandı.

İstanbul'da girdiği arazi ihalesinde 35 milyon YTL'ye 24 dönüm arsa alıp, helikopteri ile Uludağ'a gelen Ali Ağaoğlu, akrabalarının tümüyle tokalışıp öpüştü. İhtiyacı olanlara para veren, çocuklarına burs sağlayan Ali Ağaoğlu, restore ettiği otelini akrabalarıyla açmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye'nin küresel krizden kısa sürede kurtulacağını açıklayan Ağaoğlu, “Bu konuda hükümet ve muhalefete önemli iş düşüyor. Özellikle işadamlarına. Önceden üç kazanılıyorsa şimdi bir kazanmalı. Kazanmasa da olur. Önemli olan ekonominin canlı tutulması, piyasada paranın dolaşması. Kriz şirketimi etkilemedi. Adam çıkarmadığım gibi özellikle de alıyorum. Almaya da devam edeceğim. Türkiye'nin kriz konusunda deneyimi var. Seri kararlar alıyor. Sürecin kısa sürede aşılacağına inanıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!