Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
04 Temmuz 2009 Cumartesi 21:37
İstanbul 30ºC
IMKB 36798 / %-0,65 $ 1.5310 / %0 2.1450 / %-0,47 € / $ 1.4009 / %0,08
 
 
 
 ADnet  
Reklam için
  • Üye girişi
  • Benim Sayfam
  • Üye Ol Hürriyet      Dünyası’na Katıl!
  • BUGÜNKÜ HÜRRİYET e-gazete
  • Yazarlar
  • Hava Durumu
  • English
  • HABER
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Piyasanet
  • Strateji
  • Euractiv
  • Şehir Rehberi
  • YAŞAM
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Kültür - Sanat
  • Astroloji
  • Sinema / Fragman
  • Tv Rehberi
  • Anneyiz.biz
  • En İyi On
  • MULTİMEDYA
  • Foto
  • Video
  • Foto Analiz
  • İNTERAKTİF
  • Canlı Maç Sonuçları
  • Sen de Yolla
  • Bumerang
  • Yazarkafe
  • Sosyal İlanlar
  • Haber Alarmı
  • Hürriyet Mobil
  • Ekran Koruyucu
  • Hürriyet Mind
  • EĞLENCE
  • Bilgi Yarışması
  • Top Nerede?
  • İLANLAR
  • Yenibiris.com
  • Hürriyet Emlak
  • Hürriyet Oto
  • Seri İlan
  • BUGÜN TVDE NE VAR
    HÜRRİYET EKLER
  • Kelebek
  • Ankara
  • Ege
  • Cumartesi
  • Pazar
  • Seyahat
  • Otoyaşam
  • Hürriyet İK
  • Tatil
  • KURUMSAL
  • Hürriyet Kurumsal
  • Hürriyet Almanya
  • Hürriyet USA
  • Okur Temsilcisi
  • Reklam
  • Bize Ulaşın
  • ANA SAYFAM YAP
  • FAVORİLERİME EKLE
  • ŞANS OYUNLARI
    SAYISAL LOTO
    27/06/2009
    6-9-33-39-41-46
    ŞANS TOPU
    24/06/2009
    4-5-13-15-30-9
  • UNICEF Kartları ve
  • Hediyelikler
    Tüm Gündem Haberlerini Okumak İçin
    Önceki Haber     Sonraki Haber

    Birlikte uğurladılar

    22 Kasım 2008
    Birlikte uğurladılar
    Ağrı’da çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Binbaşı Süleyman Can’ı, son yolculuğuna devlet ve vatandaşlar uğurladı.

    SİLAH ARKADAŞLARI TABUTUNUN BAŞINDAN AYRILAMADI - FOTO GALERİ

    Ağrı’da şehit düşen Jandarma Binbaşı Süleyman Can’ın Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde, üst düzey komutanlar, yargı mensupları ve ailesi de katıldı. Fotoğrafta (Soldan sağa) Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şehit Binbaşı’nın oğlu Onur Can, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç. Kocatepe Camiindeki cenaze töreninde bir ilk yaşandı. Törende, koltuk değnekli Güneydoğu gazileri de hazır bulundu. Şehit binbaşının oğlu Onur Can da yanlarına giderek gazilere tek tek sarıldı ve başsağlığı dileklerini kabul etti. Gaziler daha sonra ailenin diğer fertlerinin de yanına giderek acılarını paylaştılar. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere çok sayıda devlet adamı ve politikacının bulunduğu törende, şehit binbaşı Can’ın naaşının arkasında namaz kılmak isteyen vatandaşlar isyan etti. Protokol nedeniyle vatandaşların cenazeye yakınlaşmasına izin verilmezken, vatandaşlarla çevik kuvvet arasında tartışma yaşandı. "Şehidimize yakın olmak istiyoruz. Bizi engellemeyin" tepkisine polis, "Sorumluluk askerlerin, protokol var giremezsiniz" diye yanıt verdi. Görevli subaylar, trafiğe kapatılmış sokaklardan yürüyerek gelen vatandaşların avluya girmesine izin vermedi.

    Siirt’te 10 bin kişi

    Öte yandan Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde 9 Kasım günü PKK saldırısında yaralanan ve önceki gün tedavi gördüğü GATA’da şehit olan piyade er Abdülkerim Aytış (21), dün Siirt’te toprağa verildi. Evli ve 1 çocuk babası Abdülkerim Aytiş’in cenaze törenine 10 bin kişi katıldı.

    Mind ile haber kaçırmaya son!
    HEMEN YÜKLE
    İLK 1 AY ÜCRETSİZ
     
    Yorumlarınızı Yazınız
    Bu haber hakkında henüz yorum yok
    Diğer Haberler
    Yenibir :)
    Hürriyet Emlak
    Hürriyet Oto
    Hürriyet Tatil
    Hürriyet Fırsat
              Aydın Doğan      Tüm Haberler
      Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH