Şakağına giren kurşun farkedilmedi - Hürriyet
Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 15:05

 ADnet  
Reklam için
ÜYE GİRİŞİ / ÜYE OL
BENİM SAYFAM
GÜNDEM
EKONOMİ
MAGAZİN
SPOR
DÜNYA
PLANET
EKONET
PİYASANET
IMKB 59472
DOLAR 1.7650
EURO 2.3300
€ / $ 1.3204
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR SANAT
SİNEMA
ASTROLOJİ
TV REHBERİ
EN İYİ ON
YAZARKAFE
SERVİSLER
BİLGİ YARIŞMASI
ANKETLER
AT YARIŞI SONUÇLARI
İDDAA PROGRAMI
CANLI MAÇ SONUÇLARI
MIND
CANLI MAÇ ANLATIMI
BENİM SAYFAM
BUMERANG
HÜRLİST
SOSYAL İLANLAR
HABER ALARMI
EKRAN KORUYUCU
OYUN
YENİBİRİŞ
HÜRRİYET EMLAK
HÜRRİYET OTO
HÜRRİYET EĞİTİM
HÜRRİYET KAMPÜS
GAZETE SERİ İLANLAR
HÜRRİYET KIYASLA
YAKALA.CO
HÜRRİYET AİLE
TİPEEZ
vimjo alışveriş
SAYISAL LOTO 24/12/2011
21 - 23 - 26 - 31 - 39 - 47
ŞANS TOPU 20/04/2011
9 - 14 - 21 - 23 - 25 - 5
SÜPER LOTO 09/02/2012
19 - 20 - 29 - 33 - 34 - 52
>> On Numara Sonuçları
ANA SAYFAM YAP
FAVORİLERİME EKLE
GAZETE-BÖLGE EKLERİ
KELEBEK
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
SEYAHAT
OTO YAŞAM
HÜRRİYET IK
ANKARA
EGE
KURUMSAL
HÜRRİYET KURUMSAL
İNTERNET GRUBU
REKLAM
BİZE ULAŞIN
KÜNYE / İLETİŞİM
UNICEF Kartları ve Hediyelikler
Tüm Gündem Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

Şakağına giren kurşun farkedilmedi

19 Kasım 2008
Bahadır ÖKTEM/TRABZON, (DHA)
Şakağına giren kurşun farkedilmedi
Trabzon’da tek başına yaşadığı evde önceki akşam cesedi bulunan Erkan Koç’un ölümünün ardındaki sır perdesi aralandı.

Polisin yaptığı araştırmaya göre, arkadaşıyla tartışma sırasında yere iki el ateş eden Erkan Koç’un kendi silahından çıkan kurşun sekerek şakağına girdi. Hastanedeki tedavi sırasında başını taşa çarparak yaralandığı sanıldı. Daha sonra beyninde iltihaplanma başlayan Koç yaşamını yitirdi.

Trabzon Belediyesi’nin Pelitli Beldesi’ndeki su deposunda işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Erkan Koç, 7 Ekim 2008 günü öğle saatlerinde aynı yerdeki inşaatta çalışan Temel Yılmaz ile tartıştı. Su deposunun anahtarı nedeniyle çıktığı belirtilen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erkan Koç, belindeki 9 milimetre çapındaki ruhsatsız el yapımı silahını çekerek, korkutma amacıyla yere doğru iki el ateş etti. Daha sonra Erkan Koç ile Temel Yılmaz kavgaya başladı. Arkadaşlarının ayırdığı iki kişi, olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.


‘BAŞINI TAŞA ÇARPTI’ DENİLDİ

Sol şakağında yaklaşık 4 santimetrelik bir yarık bulunan Erkan Koç, Jandarma ekipleri tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne getirildi. Erkan Koç’a burada ‘darp sonucu oluşan kesi’ tanısı konuldu ve yarası tedavi edildi. Olay Jandarma Asayiş Bülteni’ne de ‘başını taşa çarpma suretiyle hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanma’ olarak yansıdı.


Tıp Fakültesi’ndeki tedavisinin ardından 2 gün süreyle sağlık ocağına giderek yarasına pansuman yaptırdığı belirlenen Erkan Koç, 9 Ekim’de rapor alarak izine ayrıldı. Eşinden ayrı yaşadığı ve ailesiyle de arasının pek iyi olmadığı belirtilen Erkan Koç’un son olarak 9 Ekim’de ailesiyle telefonda konuştuğu belirtildi.

EVİNDE ÇÜRÜMÜŞ CESEDİ BULUNDU

Rapor süresi bitmesine rağmen işe dönmeyen Erkan Koç’a ulaşmaya çalışan belediye görevlileri, başarılı olamayınca ailesini arayarak, “İşten çıkarılacak. Kendisine haber verin” dedi. 17 Kasım gecesi dayısı Hasan Koç, Erkan Koç’un Erdoğdu Mahallesi’ndeki evine gitti. Evden gelen kokudan şüphelenen Hasan Koç, kapıyı kırarak içeri girince yeğeninin büyük oranda çürümüş cesedi ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemede, kapının içeriden kilitlenmiş olduğu ve Erkan Koç’un yaklaşık 25 gün önce öldüğü belirlendi.

OTOPSİ SONUCU ŞOK ETTİ

Erkan Koç’un doğal yollardan öldüğü düşünülürken, otopsi sonucu polisleri şaşkına çevirdi. Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda gerçekleştirilen otopside, Erkan Koç’un sol şakağında bir mermi çekirdeğine rastlandı. Koç’un başında sargı bezi kalıntıları olması ayrıca yanında makas ve pamuk bulunması kendi kendine pansuman yaptığını ortaya koydu. Polisin araştırmayı derinleştirmesi ve Erkan Koç’un sabıka kaydını araştırması üzerine çok ilginç bir iddia gündeme geldi.

Emniyet yetkililerinin açıklamasına göre, Erkan Koç 7 Ekim’deki kavgada kendi silahından çıkan kurşunlardan birinin sekmesi sonucu sol şakağından vuruldu. Ancak kurşunun deforme olarak kafaya girmesi ve geniş bir yarık açması, hastanedeki tedavi sırasında doktorları yanılttı. Tomografi ve film çekilmemesi nedeniyle de kurşun saptanamadı. Başındaki yaraya dikiş atılan ve pansuman yapılan Erkan Koç, iki gün süreyle sağlık ocağında da pansumanlarını yaptırdı ancak kurşun yine farkedilmedi. Koç’un ilk otopsi raporuna göre, kurşunun kendi açtığı yolda ilerleyerek beyine ulaştığı ve burada iltihaplanma yaparak ölüme neden olduğu belirlendi.

Erkan Koç’un başından çıkarılan kurşun balistik inceleme için Samsun’a gönderilirken, 7 Ekim’deki olayda bulunan mermi kovanları da karşılaştırma yapılmak üzere Jandarma’dan istendi.


Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
  Yorum Sayısı 3 / 12     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
demokrat genclik 19/11/2008 - 20:07
gülsen gülemezsin adam ölmüş, ağlasan beynin izin vermez durum komik! tam Türkiyelik!
Çok İyi %22 İyi %16 Normal %16 Kötü %16 Beğenmedim %27
ahmet özkök 19/11/2008 - 19:54
kurşun girdiği an zamanı değilmiş,demekki zamanı varmış ve okadar yaşamış.
Çok İyi %33 İyi %14 Normal %19 Kötü %14 Beğenmedim %19
yuksel kocaman 19/11/2008 - 18:24
olayların seyri böyle yanılgıya açıktır.hangi doktor olsa yanılırdı.bu da kaderinin kurbanı olmuştur...
Çok İyi %22 İyi %11 Normal %11 Kötü %11 Beğenmedim %44
Bu haberin diğer yorumcuları
Gökçe Esra AKAR
Avi Cohen
K L
İbrahim KURT
HASAN GAŞ
Zafer Özkün
tarık çamanlı
Metin BAŞPINAR
mine vatansever
GÜNÜN EN AKTİF YORUMCULARI
HAFTANIN EN AKTİF YORUMCULARI
EN İYİ YORUMCULAR
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 12     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH