|
|  |
| |
|
|
|
|
| Soner KAVAK / KONYA, DHA |
|
Konya’da yürütülen ’Okyanus’ operasyonunun üçüncü dalgasında ’ihaleye fesat karıştırdığı’, ’rüşvet aldığı’ ve ’çıkar amaçlı suç örgütü yöneticisi’ olduğu iddiasıyla 33 kişiyle gözaltına alınan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın Meram İlçesi Eğitim Fakültesi Kampusu’nda bulunan ve Rektörlük Lojmanı olarak kullanılan villada detaylı arama yapıldı.
Villada bazı önemli evrakla birlikte, yatak odasında yüksek miktarda para bulundu. Yatak odasındaki çekmecelerde saklanan ve yarıdan fazlası dolar ve euro olan yaklaşık 1 milyon YTL tutarında paraya, rüşvet parası olduğu iddiasıyla polis el koydu.
Al gülüm ver gülüm durumu
Gözaltına alınan 34 kişi arasında bulunan Kahramanmaraş Devlet Hastanesi radyoloji uzmanı Dr. Bekir Börekçi hakkında ise şaşırtıcı iddialar ortaya atıldı. İddialara göre, Dr. Börekçi, kardeşi Ahmet Börekçi ile tıbbi görüntüleme cihazları satan şirket kurdu ve çalıştığı hastanenin ihale komisyonunda görev alarak şirketi üzerinden cihaz sattı. Dr. Bekir Börekçi’nin ortağı olduğu şirkete hastaneden ihaleler verildiği, görüntüleme cihazlarının Türkiye dağıtımını da Okyanus Şirketler Grubu’nun yaptığı belirtildi.
Özel Mahkeme’ye havale
Bu arada gözaltında sorgulanan 34 kişi, sorgularının tamamlanmasının ardından Adana’ya gönderilecek. Adana Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak olan ve Adana Cumhuriyet Savcılığı’nın emriyle gözaltına alınan 34 zanlının perşembe günü Adana’ya götürülmesi bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
| BURADA ÖNEMLİ OLAN NE BİLİYOMUSUNUZ . OLAYIN YEŞİL HOLDİNGLERİN YOĞUN OLDUĞU VE BATTIĞI KONYADA GECMESİ YANİ ALIN SİZE YEŞİL REKTÖR BEN BUNU ANLADIM YA SİZ? |
|
|
|
|
|
|
HOCAM YASTIK ALTI YAPMIŞ.. AMA ARTIK YATAK ODALARI.. GÜVENLİ DEĞİL.. İZLENİYORSUNUZ ORADA.. ((HOCAM HİÇ YAKILMADI SİZE!! SOYADINIZA LEKE SÜRMEK GİBİ BİR LÜXSÜNÜZÜN OLDUGUNU ZANNETMİYORUM...UMARIM BİR YANLIŞ ANLAŞILMADIR )))). |
|
|
|
|
|
|
| Zavallı adamın!yıllarca biriktirdiği parasına el koymuşlar .Bu ne pişkinlik bu ne yüzsüzlük yatak odasında bir çuval para çıkıyor ve hala pişmiş kelle gibi sırıtabiliyor. |
|
|
|
|
|
| Bu haberin diğer yorumcuları |
|
|
|
|
|
 |
dogukan karadağlı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|