Babalarını bağlayıp sevgilisine tecavüz ettiler

Güncelleme Tarihi:

Babalarını bağlayıp sevgilisine tecavüz ettiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2008 11:37

NİĞDE'de, 15, 16 ve 17 yaşındaki üç kardeş, babaları 50 yaşındaki İ.G.'yi ellerini bağlayıp bir odaya kilitledikten sonra birlikte yaşadığı 59 yaşındaki E.D. adlı kadına tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuklandı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen kardeşler, suçlamayı kabul etmedi.

Haberin Devamı

Olay Bankalar Caddesi'nde Emniyet Müdürlüğü'nün yanındaki Mete Apartmanı'ndaki dairede meydana geldi. İddiaya göre geçen salı günü, İ.G.'nin ayrı yaşadığı eşinden olan oğulları 17 yaşındaki H.G., 16 yaşındaki G.G. ve 15 yaşındaki U.G., babalarının birlikte yaşadığı E.D. ile oturduğu daireye geldi. 3 kardeş, bir süre sonra babalarının ellerini bağlayıp bir odaya kilitledi ardından da birlikte yaşadığı kadına sırayla tecavüz etti. Tecavüz sırasında baba İ.G., dikkat çekmek için kilitli olduğu odadaki bazı eşyaları ağzıyla pencereden attı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki bazı polisler, yan taraftaki apartmandaki bir dairenin pencerelerinin kırıldığını, bazı eşyaların da aşağıya atıldığını fark edince hemen eve baskın yaptı. Kardeşlerden 2'si kaçmak isterken apartmanın çatısında, diğeri de yatak odasında yakalandı.

Haberin Devamı

‘BİZ YAPMADIK’

Babalarının birlikte yaşadığı kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kardeş, ifadelerinin ardından sevk edildikleri Adliye'de nöbetçi mahkemece tutuklandı. Verdikleri ifadede, kendilerine iftira atıldığını, tecavüz iddiasının kesinlikle doğru olmadığını savunan kardeşlerin, “Kan ve sperm örneklerimiz alındı. Adalet yerini bulacak. Annemizle ayrı yaşayan babamız, paralarını kadınlarla yiyor, bize para vermiyor. Çoğu zaman sokakta yatıyoruz. Bir kap sıcak yemek için yurda hatta cezaevine bile girmeye razıyız. Devlet bize sahip çıksın, madde bağımlılığından kurtulmak için bizi tedavi ettirsin” dediği öğrenildi.

EVDE YANGIN ÇIKTI

Öte yandan, bugün saat 11.00 sıralarında da tecavüzün meydana geldiği evin salonunda henüz belirlenemeyen bir nedenhle yangın çıktı. Tecavüz olayı nedeniyle kimsenin bulunmadığı evden çıkan dumanları gören komşuların ihbarı üzerine Niğde Belediyesi İtfaeyi ekipleri müdahale etti. Yangın, kısa sürede söndürülürken, salondaki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Bu sırada tecavüz iddiasıyla tutuklanan çocukların anneleri olay yerine geldi. Kimliği öğrenilemeyen kadın, burada sinir krizi geçirdi. Kadının, eşinden ayrılmadan önce yaşadığı evin yandığını görünce baygınlık geçirdiği öğrenildi. Polis, evde çıkan yangının tecavüz olayıyla ilgisinin olup olmadığını araştırıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!