Vurulduğu halde karakola gidebildi - Hürriyet
Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 16:10

 ADnet  
Reklam için
ÜYE GİRİŞİ / ÜYE OL
BENİM SAYFAM
GÜNDEM
EKONOMİ
MAGAZİN
SPOR
DÜNYA
PLANET
EKONET
PİYASANET
IMKB 59099
DOLAR 1.7650
EURO 2.3310
€ / $ 1.3192
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR SANAT
SİNEMA
ASTROLOJİ
TV REHBERİ
EN İYİ ON
YAZARKAFE
SERVİSLER
BİLGİ YARIŞMASI
ANKETLER
AT YARIŞI SONUÇLARI
İDDAA PROGRAMI
CANLI MAÇ SONUÇLARI
MIND
CANLI MAÇ ANLATIMI
BENİM SAYFAM
BUMERANG
HÜRLİST
SOSYAL İLANLAR
HABER ALARMI
EKRAN KORUYUCU
OYUN
YENİBİRİŞ
HÜRRİYET EMLAK
HÜRRİYET OTO
HÜRRİYET EĞİTİM
HÜRRİYET KAMPÜS
GAZETE SERİ İLANLAR
HÜRRİYET KIYASLA
YAKALA.CO
HÜRRİYET AİLE
TİPEEZ
vimjo alışveriş
SAYISAL LOTO 24/12/2011
21 - 23 - 26 - 31 - 39 - 47
ŞANS TOPU 20/04/2011
9 - 14 - 21 - 23 - 25 - 5
SÜPER LOTO 09/02/2012
19 - 20 - 29 - 33 - 34 - 52
>> On Numara Sonuçları
ANA SAYFAM YAP
FAVORİLERİME EKLE
GAZETE-BÖLGE EKLERİ
KELEBEK
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
SEYAHAT
OTO YAŞAM
HÜRRİYET IK
ANKARA
EGE
KURUMSAL
HÜRRİYET KURUMSAL
İNTERNET GRUBU
REKLAM
BİZE ULAŞIN
KÜNYE / İLETİŞİM
UNICEF Kartları ve Hediyelikler
Tüm Gündem Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

Vurulduğu halde karakola gidebildi

7 Kasım 2008
Yaşar KORKUSUZ / DHA
Vurulduğu halde karakola gidebildi
Adana’nın Kozan ilçesinde otomobiline binmek üzereyken tartıştığı Ceylan kardeşlerden birisi tarafından vurulan Avukat Şaban Özbiçer, yaralı halde otomobil kullanarak polis merkezine ulaşmayı başardı. Burada polisler tarafından bir ambulansla hastaneye gönderilen Özbiçer’in durumu ağır.

ADANA’nın Kozan ilçesinde dün saat 11.00 sıralarında 27 yaşındaki Avukat Şaban Özbiçer, 40 yaşındaki Mustafa Ceylan’a ait zirai ilaç ve tarım malzemeleri satışı yapılan işyerine geldi. Özbiçer ile Mustafa Ceylan ve kardeşleri Abdulkadir, Emin Nur ve Oğuz Ceylan arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine avukat, işyerinden çıkarak otomobiline yöneldi ancak arkasından gelen Ceylan kardeşler tarafından tekrar içeri alındı. ’Bu kadar parayı nasıl ödeyeceğim’ dediği iddia edilen avukat, yeniden dışarı çıkarak otomobiline binmeye çalıştı. Bu sırada Ceylan kardeşlerden biri tabancayla ateş açtı. Göğsünden vurulan Şaban Özbiçer güçlükle otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Yaklaşık 1 kilometre giderek Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’ne ulaşan Özbiçer, kanlar içinde otomobilden inerek kapıda nöbet tutan polisten yardım istedi. Polis merkezinin kapısında yere yığılan Özbiçer’e ilk müdahaleyi polisler yaptı. Çağrılan ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne götürülen ve durumu ağır olan Özbiçer, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi. Avukatın otomobilinde bir tabanca mermisi bulunurken, işyeri sahibi Mustafa Ceylan gözaltına alındı.
Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
  Yorum Sayısı 1 / 1     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
mai mania 07/11/2008 - 10:18
Herşeyimiz para olmuş adam o kadar hırs yapmış ki peşinden çıkıp vurmuş biz hızla insanlığımızı paraya satar olduk. Yazık!
Umarım sağlığına kavuşur...
Çok İyi %20 İyi %20 Normal %20 Kötü %20 Beğenmedim %17
Bu haberin diğer yorumcuları
GÜNÜN EN AKTİF YORUMCULARI
HAFTANIN EN AKTİF YORUMCULARI
EN İYİ YORUMCULAR
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 1 / 1     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH