Turkcell'den 'Mustafa' açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Turkcellden Mustafa açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 17:42

Kamuoyu Turkcell'in Mustafa filmine sponsor olmaktan neden vazgeçtiğini sordu, tartıştı. İşte Turkcell'in bu tartışmalara ilişkin akşam saatlerinde yaptığı açıklama.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş, “'Mustafa' filmine sponsor olmamalarıyla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını” bildirdi.Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu, dünya tarihinin en önemli liderlerinden Ulu Önder Atatürk'ü, hem yurt içinde hem de yurt dışında tanıtacak projeler bizi heyecanlandırdığından, 'Mustafa' filminin sponsorluk önerisini değerlendirdik.
Çalışmalarına saygı duyduğumuz proje yapımcısıyla yaptığımız ön görüşmelerde, filmin beklentimiz yönünde Atatürk'ün liderliğini, dehasını ve kahramanlığını dünyaya tanıtmaktan çok, Atatürk'ün özel hayatına odaklanan bir film olduğunu görünce projede yer almayı tercih etmedik.”

Açıklamada, “Gelecekte de Ulu Önder Atatürk'ü dünyaya tanıtacak ve tarihin en önemli liderlerinden birisi olduğunu vurgulayacak projeleri desteklemekten gurur duyacağız” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!