Odayı şaşırdı felçli anneye tecavüz etti - Hürriyet
Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 10:09

 ADnet  
Reklam için
ÜYE GİRİŞİ / ÜYE OL
BENİM SAYFAM
GÜNDEM
EKONOMİ
MAGAZİN
SPOR
DÜNYA
PLANET
EKONET
PİYASANET
IMKB 59657
DOLAR 1.7550
EURO 2.3310
€ / $ 1.3246
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR SANAT
SİNEMA
ASTROLOJİ
TV REHBERİ
EN İYİ ON
YAZARKAFE
SERVİSLER
BİLGİ YARIŞMASI
ANKETLER
AT YARIŞI SONUÇLARI
İDDAA PROGRAMI
CANLI MAÇ SONUÇLARI
MIND
CANLI MAÇ ANLATIMI
BENİM SAYFAM
BUMERANG
HÜRLİST
SOSYAL İLANLAR
HABER ALARMI
EKRAN KORUYUCU
OYUN
YENİBİRİŞ
HÜRRİYET EMLAK
HÜRRİYET OTO
HÜRRİYET EĞİTİM
HÜRRİYET KAMPÜS
GAZETE SERİ İLANLAR
HÜRRİYET KIYASLA
YAKALA.CO
HÜRRİYET AİLE
TİPEEZ
vimjo alışveriş
SAYISAL LOTO 24/12/2011
21 - 23 - 26 - 31 - 39 - 47
ŞANS TOPU 20/04/2011
9 - 14 - 21 - 23 - 25 - 5
SÜPER LOTO 09/02/2012
19 - 20 - 29 - 33 - 34 - 52
>> On Numara Sonuçları
ANA SAYFAM YAP
FAVORİLERİME EKLE
GAZETE-BÖLGE EKLERİ
KELEBEK
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
SEYAHAT
OTO YAŞAM
HÜRRİYET IK
ANKARA
EGE
KURUMSAL
HÜRRİYET KURUMSAL
İNTERNET GRUBU
REKLAM
BİZE ULAŞIN
KÜNYE / İLETİŞİM
UNICEF Kartları ve Hediyelikler
Tüm Gündem Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

Odayı şaşırdı felçli anneye tecavüz etti

26 Ekim 2008
Nail KAHRAMAN/ BURSA,(DHA)
BURSA’da, eşinden boşandıktan sonra kızı ve felçli annesiyle yaşayan G.Ç.’nin (29) evine ‘aşk’ yapmak için giden A.Y. (53), alkol aldığı bu evde sızıp kaldı. Kendine gelince odaları karıştırıp G.Ç. yerine, felç nedeniyle konuşamayan annesi A.Ç'ye (76) tecavüz eden A.Y. tutuklandı. A.Y. 18 yıla hakar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Bursa’nın Kestel İlçesi'nde geçen 18 Ağustos’ta meydana gelen olay, 3 çocuk babası A.Y.’ın, birlikte alkol aldığı M.T. (35) aracılığı ile tanıştığın G.Ç.’in evine ‘aşk yapmak’ için gitmesi sonucu meydana geldi. G.Ç.’nin isteği üzerine kızarmış tavuk, kola ve şarap alan A.Y., arkadaşı M.T. ile birlikte G.Ç.’in evine gitti. G.Ç.’nin kola içtiği yemekte şarap içmeye devam eden A.Y., M.T.’dan aşk yapacağı G.Ç.’nin odasını öğrendi. Aşırı sarhoş olan A.Y. sızınca, M.T. ile G.Ç. ise bahçeye çıkıp sohbete devam etti.

İddiaya göre gece uyanan A.Y. odaları karıştırınca yanlışlıkla A.Ç.’nin odasına girdi. Işığı açmayıp, yer yatağında yatan yaşlı kadının yanına giren A.Y., hareket edemeyen kadınla cinsel ilişkiye girdi. Kadının direnmeye çalışması üzerine hatasını farkeden A.Y. odadan çıktı.

Bahçede otururken duyduğu gürültü sonucu eve giren G.Ç., odasına gittiği annesinin halini görünce polise haber verdi. Polis, A.Y. ile birlikte G.Ç. ve M.T.’yi gözaltına aldı. Sorgulamalarından sonra adliyeye çıkartılan A.Y., ‘Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklanırken, ‘Cinsel saldırı suçuna iştirak’ ten hakim karşısına çıkan G.Ç. ile M.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

‘ÇARPILDIĞIMI SANDIM’

Haklarında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan sanıkların yargılanmasına başlandı. Tutuklu yargılandığı mahkemede hakkında 18 yıla kadar hapis cezası istenen A.Y., suçunu itiraf ederek şunları anlattı:

“O gece M.’nin aracılığı ile G.’nin evine gittim. Birlikte yedik içtik. M. bana G.’nin odasını gösterdi. Daha sonra sızmışım. Gece uyanınca ortalık karanlıktı. G.’nin odası yerine yanlış odaya girmişim. Bu sırada çıkan sesleri G.’nin aldığı zevk olarak düşündüm. Hoşuma da gitti. Göğsüme vurmasını fantazi olarak kabul ettim. Elimi ısırınca ‘Ne oluyor bu kadına?’ diye sinirlendim. Işığı yakmaya korktum. Cebimdeki çakmağı yakınca gözlerime inanamadım. Çarpıldığımı sandım. Besmele çekip kadının elini öperek odadan ayrıldım. Ama ilişkimizde birleşme olmadı.”

M.T.’den, kendisine zengin bir koca bulmasını istediğini, bu nedenle T.’nin A.Y.’yi evine getirdiğini söyleyen G.Ç. de “A.Y. gece sızdı. Sonra anneme tecavüz etti. Gürültü üzerine odaya girince olayı anladım, Suçsuzum” dedi.

A.Y.’nin cinsel ilişkiye girdiği doktor raporu ile belirlenen A.Ç.’nin, yaşlı ve felç olduğu için ifadesinin alınamadığı duruşma, eksik evrakların beklenmesi, mahkemede hazır bulunmayan M.T.’nin bir sonraki duruşmaya polis zoruyla getirilmesi için Kasım ayına ertelenirken, sanığın tahliye istemi kabul edilmedi.

  

Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH