'Kafama çuval geçirdiler' - Hürriyet
Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
10 Şubat 2012 Cuma 09:09

 ADnet  
Reklam için
ÜYE GİRİŞİ / ÜYE OL
BENİM SAYFAM
GÜNDEM
EKONOMİ
MAGAZİN
SPOR
DÜNYA
PLANET
EKONET
PİYASANET
IMKB 60163
DOLAR 1.7550
EURO 2.3310
€ / $ 1.3283
SAĞLIK
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR SANAT
SİNEMA
ASTROLOJİ
TV REHBERİ
EN İYİ ON
YAZARKAFE
SERVİSLER
BİLGİ YARIŞMASI
ANKETLER
AT YARIŞI SONUÇLARI
İDDAA PROGRAMI
CANLI MAÇ SONUÇLARI
MIND
CANLI MAÇ ANLATIMI
BENİM SAYFAM
BUMERANG
HÜRLİST
SOSYAL İLANLAR
HABER ALARMI
EKRAN KORUYUCU
OYUN
YENİBİRİŞ
HÜRRİYET EMLAK
HÜRRİYET OTO
HÜRRİYET EĞİTİM
HÜRRİYET KAMPÜS
GAZETE SERİ İLANLAR
HÜRRİYET KIYASLA
YAKALA.CO
HÜRRİYET AİLE
TİPEEZ
vimjo alışveriş
SAYISAL LOTO 24/12/2011
21 - 23 - 26 - 31 - 39 - 47
ŞANS TOPU 20/04/2011
9 - 14 - 21 - 23 - 25 - 5
SÜPER LOTO 09/02/2012
19 - 20 - 29 - 33 - 34 - 52
>> On Numara Sonuçları
ANA SAYFAM YAP
FAVORİLERİME EKLE
GAZETE-BÖLGE EKLERİ
KELEBEK
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
SEYAHAT
OTO YAŞAM
HÜRRİYET IK
ANKARA
EGE
KURUMSAL
HÜRRİYET KURUMSAL
İNTERNET GRUBU
REKLAM
BİZE ULAŞIN
KÜNYE / İLETİŞİM
UNICEF Kartları ve Hediyelikler
Tüm Gündem Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

'Kafama çuval geçirdiler'

21 Ekim 2008
Mehmet AKTARAN İSTANBUL DHA
Baklava, tatlı ve pastaneler zinciri "Hacı Sayid"in sahibi Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz salı günü yolda çalıntı otomobille, kendisine çarpan kişiler tarafından kaçırıldı. Ailesinden 1,5 milyon dolar fidye isteyen zanlılar Erol F. (50), Muhlis K. (37), Tarık E. (30) ve Yusuf S. (32) Silivri’de bir depoya yapılan baskınla gözaltına alınırken Mehmet Dinçerler kurtarıldı. Kaçırma olayını Mehmet Dinçerler’in eşinin amcasının oğlu zanlılardan Erol F.'nin organize edildiği belirlendi. 4 zanlı da geçtiğimiz cumartesi günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İŞTE BÖYLE KURTARILDI / VİDEO

 

Kurtarılmasının ardından psikolojik tedavi gören Mehmet Dinçerler Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek kendisini fidyecilerin elinden kurtaran Gasp Büro Amirliği ekiplerine teşekkür etti. Polislere bir tepsi baklava ikram eden Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir saat kaldığı Emniyet Müdürlüğü çıkışında basın mensuplarına başından geçenleri anlattı.

 

Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve ekiplere kendisini kurtarmalarından dolayı teşekkür eden Mehmet Dinçerler, “Her zamanki gibi evimden çıkıp arabamla işime gidiyordum. Arkadan birileri çarpınca arabamı durdurup indim. Çarpanlardan 3 kişi beni zorla arabalarına bindirip kafama çuval geçirdi. Nereye götürdüklerini anlayamadım. Çok pis kokan bir yere götürdüler. Ellerimi kollarımı zincirle bağladılar. Beni tuttukları süre içinde 3 gün boyunca biraz ekmek ile peynir verdiler. El yazısıyla ‘borcuma karşılık olan 1,5 milyon doları verin diye’ zorla yazı yazdırdılar" dedi.

 

İkindi ezanı okunduğu zaman filmlerdeki gibi birilerinin gelip kurtarmasını hayal edip dua ettiğini anlatan Dinçerler, “Tam bu sırada kapıların vurulduğunu ve polislerin “Yat" diye bağırdıklarını duydum. Hayalimin gerçekleştiğini ve duamın kabul edildiğini anladım. Polisleri televizyon haberlerinden tanıdım ve o an rahatladım. Beni kaçıranlardan biri akrabam, evimize gelip giderdi. Evimizde kalıp ekmeğimizi yedi" diye konuştu.

 

Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
İLK 1 AY ÜCRETSİZ
  Yorum Sayısı 3 / 8     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
İbrahim KURT 21/10/2008 - 17:02
Dost bildiklerimiz bunu yaparsa varın gerisini siz hesap edin geçmiş olsun
Çok İyi %0 İyi %0 Normal %0 Kötü %0 Beğenmedim %0
Metin BAŞPINAR 21/10/2008 - 16:52
AMERİKALILARDAN ESİNLENMİŞLERDİR KESİN!.
Çok İyi %0 İyi %0 Normal %0 Kötü %0 Beğenmedim %0
İbrahim KURT 21/10/2008 - 16:48
Gercekten bizim ülkemizde bir güvenlik zaafiyeti var yani bunlar korkusuzca dağa adam kaldırır gibi adam kacırıyorlar. Bu durum çok korkunç çok.
Çok İyi %0 İyi %0 Normal %0 Kötü %0 Beğenmedim %0
Bu haberin diğer yorumcuları
KARTAL MEMOLİ
sami türkeray
Sinan Öztan
Zafer Özkün
orhan tez
GÜNÜN EN AKTİF YORUMCULARI
HAFTANIN EN AKTİF YORUMCULARI
EN İYİ YORUMCULAR
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 3 / 8     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH