Batman’ın ilk iç giyim defilesi

Güncelleme Tarihi:

Batman’ın ilk iç giyim defilesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2008 17:37

BATMAN'da ilk kez düzenlenen iç giyim defilesi büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Batman'daki defileden kareler

Bir otelde düzenlenen defileyi, büyük kısmı başörtülü ve türbanlı olmak üzere yaklaşık 250 kişi izlendi. Erkeklerin alınmadığı iç giyim defilesinde yabancı mankenler görev aldı.

‘Afrodit' isimli iç giyim firması tarafından düzenlenen defileyi izlemek isteyen erkeklere izin verilmedi. Defileyi düzenleyen firma gösterinin sadece kadınlara yapılacağını açıklayınca, erkek izleyiciler kapıdan dönmek zorunda kaldı. Afrodit İç Giyim Mağazası sahibi Mensur Yılmaz, “Batman’da ilk kez ünlü mankenlerin katılımıyla bir iç giyim defilesi düzenlendi. Otelde defile yeri çok geniş olmadığı için sadece bayanları kabul ettik. Bir ilk gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

Ukraynalı, Brezilyalı ve Slovak mankenlerin defilesi yaklaşık 1.5 saat sürdü. Defileyi büyük bir merakla izleyen Batmanlı kadınlar bunu ilgi çekici bulduklarını söymedi. Defileyi başörtülü ve türbanlı kadınlar da merakla izledi.

Kadınların büyük bölümü mankenleri beğenirken, ilk kez iç giyim defilesi izlediklerini söyledi. Defileyi izleyen kadınlara çeşitli iç giyim ürünleri hediye edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!