100 YTL ile kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

100 YTL ile kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2008 00:00

Şebnem Schaefer'ın için "Annesi bizi kameraya çekti" diyen Şenol İpek'in, bu sözleri cezaya çarptırıldı.

Haberin Devamı

BU FOTOĞRAFLAR MAZİDE KALDI

ŞEBNEM SCHAEFER FOTOĞRAFLARI

Eski nişanlısı Şebnem Schaefer'ın bakire olduğunu iddia etmesinden sonra "Annesi bizi kameraya çekti. Üst katta, yataktaydık" diyen Şenol İpek, bu sözleri yüzünden 100 YTL adli para cezasına çarptırıldı.
Biseksüel iddiasına yanıt
İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nce verilen gerekçeli kararda, sanığın, Şebnem Schaefer'ın bakire olmadığını ima etmesi, yatak odasında olanları ifşa etmesi ve annesi de dahil üçünün birlikte bulunduklarını söylemesinin, kamuoyunda

100 YTL ile kurtuldu

sapık ensest ilişkiler olarak değerlendirilebileceği belirtildi. Ancak İpek'in bu sözleri, Schaefer'ın "biseksüel" yakıştırmasına karşılık sarf ettiği göz önünde bulunduruldu. O nedenle eski nişanlısı Şebnem Schaefer'a hakaretten ceza verilmedi.
İki yıl önce konuşmuştu
İddianamede, Şenol İpek'in 27 Kasım 2006'da magazin programı Uçan Kuş'da şu açıklamayı yaptığı öne sürülmüştü: "Nişanlıydık biz, birlikteliğimiz olmaz mı? O bende kaldı, ben onda kaldım. Bakire raporunu Almanya'dan değil, Türkiye'den alsın. Şebnem ile birlikteliğimizi annesi de biliyor. Rapor olarak bakire olabilir ama annesi bizi kameraya çekti. Yataktaydık, üst kattaydık. O kasette neler var neler..."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!