100. Netron katılımcısı ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

100. Netron katılımcısı ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2006 11:46

ZyXEL Türkiye’nin “Sadece ürün değil, çözüm satmak” konseptiyle başlattığı ZySTAR satış kanal organizasyonu eğitim çalışmalarında önemli mesafeler alındı. ZyXEL Türkiye ve Netron, bu çerçevede yapılan Netron eğitimlerine katılan ve sertifika alan 100. katılımcıyı ödüllendirdi.

Haberin Devamı

ZyXEL Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Vefa Tarhan, 5 tam günlük eğitim programını başarıyla tamamlamış olan iş ortağı sayısının 100’e ulaşmış olmasından büyük heyecan duyduklarını belirtti. Tarhan, eğitimin Network temellerini, projelendirme mantığını ve ZyXEL laboratuarlarını kapsadığını söyledi.

 

 ZyXEL Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Vefa Tarhan, sertifikalı ZyXEL mühendisleri barındıran bayilerin performansının önemli ölçüde arttığını vurguladı ve Projelendirme eğitimi ile müşterinin gerçekte neye ihtiyaç duyduğunun oldukça başarılı olarak tespit edilebildiğini söyledi. Tarhan şöyle devam etti:

 

Haberin Devamı

“ZyXEL ekibi en ekonomik çözümü sunma ahlakının üzerinde ciddiyetle durmaktadır. Bu sayede müşterinin yetersiz ürün alarak defalarca tekrarlı yatırım yapması veya gereksiz fazla nitelikte ürünleri almaları önlenmektedir. Böyleliklemüşteri memnuniyetinin de en üst seviyeye çıkarılması hedeflenmektedir. ZyXEL olarak alınan dönüşlerden memnuniyet duymaktayız.”

 

Netron Teknoloji Genel Müdürü Murat Öztezel de, ZyXEL’in Ev ağ çözümlerinden telekom alt yapısına kadar, sahip olduğu geniş ürün portföyünün eğitimini vermekten büyük onur ve mutluluk duyduklarını, eğitime katılanların anketlerdeki olumlu duygu ve düşüncelerinin kendilerini etkilediğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!