10 yıl önce tek rakamla kaçırmış

Güncelleme Tarihi:

10 yıl önce tek rakamla kaçırmış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Milli Piyango'nun yılbaşında verdiği 600 milyar liralık büyük ikramiye dörde bölündü. Talih kuşu, Trabzon, Adana, Hatay ve İstanbul'a kondu. Yeni yıl talihlilerinden şu ana kadar sadece Hataylı talihli ortaya çıktı.

Yılbaşı çekilişinde çeyrek biletine 600 milyar lira çıkan Samandağı Hıristiyan Cemiyeti Başkanı Mahir Hilenoğlu, Milli Piyango'nun hızır gibi yetiştiğini söyledi. Bir başka biletiyle de 600 milyonluk teselli ikramiyesi kazandığını anlatan Hilenoğlu, 10 yıl önceki yılbaşı çekilişinde bir teselli ikramiyesi aldığını da açıkladı.

350 BİLET ALMIŞ

10 yıl önce tek rakamla kaçırdığı büyük ikramiyeyi 21'inci Yüzyıl'a girerken yakalayan 40 yaşındaki Hilenoğlu, ekonomik kriz nedeniyle bir süredir işlerinin iyi olmadığını belirtti. ‘5193773’ numaralı bileti Samandağ'da seyyar satıcılık yapan Muammer Tunç'tan aldığını, onun da bunu İstanbul'dan getirttiğini bildiren 2 çocuk babası Hilenoğlu, şöyle konuştu:

‘‘Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi için 500 milyon liraya 350 bilet almıştım. Büyük ikramiyenin bana çıktığını, gazeteden listelere bakarken öğrendim. Biletlerimden biriyle de teselli ikramiyesini kazandım. Narenciye ihracatıyla uğraşıyorum. Son zamanlarda yaşanan ekonomik kriz nedeniyle işlerimiz kötüye gidiyordu. Bu ikramiyeyle işlerimi düzene koyacak, bir bölümünü okul yapımı ve hayır işlerinde kullanacağım.’’

Samandağı Hıristiyan Cemiyeti Başkanı Mahir Hilenoğlu, Milli Piyango'nun hızır gibi yetiştiğini söyledi. Hilenoğlu, 600 milyarın yanı sıra satın aldığı 500 milyonluk 350 tane biletinden biriyle de 600 milyonluk teselli ikramiyesi kazanmış...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!