10 yıl hapse çarptırılan kadının eşi intihar etti

Güncelleme Tarihi:

10 yıl hapse çarptırılan kadının eşi intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2009 13:37

ADANA'da, hakkında dedikodu çıkarıp eşiyle ayrılmalarına neden olduğunu öne sürdüğü 36 yaşındaki Muhammet Şehitler'i tabancayla öldürdüğü iddiasıyla 2 yıl önce 10 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum edilen 2 çocuk annesi 25 yaşındaki Kadriye Karabulut'un eşi 38 yaşındaki Yusuf Karabulut, çok miktarda ilaç içerek yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Merkez Yüreğir İlçesi'nde tuhafiyecilik yapan Kadriye Karabulut, iddiaya göre işyerine komşu kuyumcuda çalışan Muhammet Şehitler tarafından birlikte olmak için tehdit edildi. Şehitler, teklifi kabul edilmeyince Karabulut hakkında, “İlişkimiz var. Dolmuşçulara satıyorum” diyerek dedikodu çıkarttı. Bu dedikodu üzerine eşi 35 yaşındaki Yusuf Karabulut, eşini terk etti. Yuvası yıkılan Karabulut, hayatını altüst eden Şehitler'i 6 Ekim 2006'da Selahattin Eyyübi Mahallesi'ndeki bir kebapçının önünde 6 kurşunla öldürünce 10 yıl 10 ay hapse mahkum edildi.

YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

Kadriye Karabulut cezaevinde gün sayarken, Tahsilli Mahallesi'nde oturan kocası 38 yaşındaki Yusuf Karabulut, gece çocukları tarafından yatağında ölü olarak bulundu. Oğlu Adil Karabulut’un haber vermesi üzerine inceleme başlatan polis, çok miktarda ilaç içerek intihar ettiği tahmin edilen Karabulut'un kaldığı oda içerisinde çok sayıda boş ilaç kutusu elde etti. Karabulut'un kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiden sonra belirlenecek.
Babasıyla birlikte aynı evde kaldıklarını belirten Adil Karabulut, “Akşam saatlerinde birlikte çay içip meyve yedik. Televizyon seyrettik. Daha sonra da yattık. Saat 03.50'da ihtiyaç gidermek için kalktığımda babamın çekyattan düşmek üzere olduğunu görünce uyandırmak istedim. Ama uyandıramadım” dedi. Babasının her gün alkol aldığını da belirten Adil Karabulut, “Babam psikolojik tedavi de görüyordu. Bu yüzden ilaç da kullanıyordu. Annenim öldürdüğü kişinin kardeşi zaman zaman babamı tehdit ediyordu. Babam da bu yüzden bunalıma giriyordu. Bu yüzden intihar etmiş olabilir” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!