1 ölü, 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

1 ölü, 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

TEM Molla Gürani Viyadüğü çıkışında meydana gelen kazada aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden iki otomobil çarpıştı. Otomobillere bir de arkadan gelen kamyon çarpıhca bir kişi öldü, beş kişi de yaralandı.

TEM Molla Gürani Viyadüğü çıkışında önceki gece yarısı meydana gelen kazada aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden iki otomobil çarpıştı. Otomobillere bir de arkadan gelen kamyon çarparken Adem Yılmaz hayatını kaybetti, beş kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Gebze Dilovası'ndan tanıdıklarının düğününden dönen Adem Yılmaz’ın kullandığı 34 DOJ 33 plakalı otomobil, TEM Kavacık, Molla Gürani Viyadüğü çıkışında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak zigzag çizmeye başladı. Bu arada arkadan gelen Mehmet Kıranç'ın kullandığı 34 Y 6280 plakalı otomobil, kontrolden çıkan Yılmaz’ın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Otoyolda seyir halinde bulunan 34 AK 3078 plakalı bir kamyon da Kıranç’ın kullandığı otomobile çarptı.

Hastanede öldü

Kazada Dilovası'ndaki düğünden dönen Adem, Muhammet, Şaban, Yusuf ve Mahmut Yılmaz ile diğer otomobilin sürücüsü Mehmet Kıranç yaralandı. Yaralılar çevredekiler tarafından SSK Okmeydanı Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındılar. Yaralılardan Adem Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. SSK Okmeydanı Hastanesinde ilk tedavileri yapılan yaralılardan Yusuf ve Mahmut Yılmaz Şişli Etfal Hastanesine kaldırılarak tedavilerine burada devam edildi. Kazayla ilgili soruşturmaya başlayan polis kamyon sürücüsünü gözaltına aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!