1 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu? Bugün bankalar açık mı?

Güncelleme Tarihi:

1 Mayısta bankalar çalışıyor mu Bugün bankalar açık mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 17:56

1 Mayıs'ta işlemleri olan vatandaşların sorguladığı bankalar ve kargolar çalışıyor mu sorusu, günün araştırılan konusu oldu. Gönderilerini ve çeşitli işlemlerini gerçekleştirmek için kargolara ve bankalara uğramak isteyen vatandaşlar, bugün kargolar ve bankalar açık mı konusunun detaylarını internet üzerinden öğrenmek istedi. Peki, nakit ve gönderi işlemlerinin çözümlenmek istediği 1 Mayıs'ta bankalar ve kargolar çalışıyor mu? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

1 Mayıs'ta bankalar ve kargolar çalışıyor mu sorusu milyonlarca vatandaş tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. 1 Mayıs'ın resmi tatil olmasının ardından kişisel işlerini halletmek isteyen vatandaşlar bu tarihte bankalar ve kargoların çalışıp çalışmadığını sorguluyorlar. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar ve kargolar çalışıyor mu?

1 MAYIS'TA BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?

1 Mayıs'ın resmi tatil olması dolayısıyla banka şubelerinin tamamı kapalı olacak. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan EFT işlemleri ise bir sonraki mesai gününde işleme alınacak. Dolayısıyla hesap işlemleri ve ödemelerin aktarılması, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 08.00 itibariyle gerçekleştirilebilecek.

1 MAYIS'TA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Kargo şirketlerinin çalışma saatleri, diğer kurumlara göre farklılık göstermektedir. Kurumların aldığı karara göre tatil günlerinde il ve ilçelerdeki bazı şubelerin kapalı olması durumuyla karşılaşabilir. Bu durumla ilgili en sağlıklı bilgi, kargo şirketlerinin çağrı merkezi üzerinden alınmalıdır.

BAKMADAN GEÇME!