1 günlük bebeği sokağa bıraktılar

Güncelleme Tarihi:

1 günlük bebeği sokağa bıraktılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 10:14

BURDUR'da bir apartmanın giriş kapısına terk edilmiş 1 günlük erkek bebek bulundu. İlk olarak mahalle sakinlerinin gördüğü bebeğe polisler sahip çıktı.

Burdur'da dün saat 23.30 sıralarında bir apartmanın giriş kapısında bir erkek bebek bulundu. Kundağa sarılı halde bulunan bebeği hemen yakındaki bir eve götüren apartman sakinleri polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler etrafta bir süre araştırma yaptıktan sonra bebeği Burdur Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne getirdi. Hastanenin nöbetçi doktoru tarafından kontrol edilen bebeğin 1 günlük olduğu belirtildi. Bebeğin bir sağlık kurumunda dünyaya geldiğini tespit eden doktorlar, Burdur’da dünyaya geldiyse annesinin kim olduğunun bulunabileceğini söyledi.

Polisler ve hastane personeli tarafından ‘Umut’ adı verilen bebek, kontrol altında tutulmak üzere hastanenin yeni doğan ünitesine götürüldü. Bebeği kimin bıraktığını bulabilmek için şehirde geniş çaplı araştırma başlatan polis, bebeğin kundağındaki battaniyesinin renginden yola çıkarak MOBESE kameralarının kayıtlarını da incelemeye aldı.

Bebeğin, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı bir yuvaya yerleştirileceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!