1 günde 3 koca cinayet

Güncelleme Tarihi:

1 günde 3 koca cinayet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2014 01:12

Kadın cinayetleri durmuyor. Sadece dün sabah 3 kadın kocaları tarafından katledildi. Dilek Balsak vurularak hastane önüne bırakıldı. Şadiye Aslan Facebook nedeniyle öldürüldü. Sibel Kazankaya işe giderken vuruldu.

Haberin Devamı

ADANA’da dün 06.30 sıralarında bir otomobil, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde, refüjdeki ağaç ve tabelalara çarptı. Kazanın ardından elindeki av tüfeğiyle otomobilden inen bir kişi kaçarak uzaklaştı. Otomobilin yanına koşanlar ön koltukta Dilek Balsak (34) kanlar içinde buldu. Acil Servis'e götürülen genç kadının karnından av tüfeğiyle vurulduğu anlaşıldı.

KOCA SUÇ MAKİNESİ

Ameliyata alınan Dilek Balsak kurtarılamadı. Şüpheli olarak aranmaya başlanan İhsan Balsak’ın (38) düzenli bir işi olmadığı, uyuşturucu suçundan 10 yıl hapis yattığı, yaralama ve ruhsatsız silah taşıma gibi suçlardan da sabıkasının bulunduğu anlaşıldı.

DAMDAN DA ATMIŞTI

İhsan Balsak'ın 2 ay önce de eşi Dilek Balsak'ı oturdukları 2 katlı evin damından attığı, hafif yaralı kurtulan kadının olayla ilgili şikâyetçi olduğu anlaşıldı. Koruma ve panik butonu verilen kadının, eşinin ölüm tehditleri nedeniyle koruma kararından vazgeçtiği de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

‘ÇİFTLİKTE VURDU’

Hastane bahçesindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, İhsan Balsak’ın yanında bulunanlardan Yunus Gürkan’ı saptayıp gözaltına aldı. Gürkan “Sabah Domuz Çiftliği’ne gittik. Tartıştılar. İhsan Dilek’i vurdu. Arabaya bindirdik. Hastaneye girerken İhsan kaza yaptı. Dilek’i acil servise bırakıp kaçtık” dedi.

1 günde 3 koca cinayet

Katledip sigara içti

İZMİR Bornova’da yaşayan Şadiye Aslan (27) eşiyle tartışınca 5 çocuğuyla ağabeyinin evine gitti. İşçi kocası Ayhan Aslan (34) özür dileyince önceki gün eve döndü. Ancak dün 05.00’te Facebook nedeniyle tekrar kavga ettiler. Ayhan Aslan, çocuklarının önünde eşini ateş ederek öldürdü. Ardından kapı önünde sigara içerek polisleri bekleyen Ayhan Aslan tutuklandı. - DHA

1 günde 3 koca cinayet

Arkadan sarılıp ağzından vurdu

İSTANBUL Sancaktepe’de Ali Murat Kazankaya, dün sabah işe gitmek için evinden çıkan eşi Sibel Kazankaya’ya arkadan yaklaşıp boynuna sarıldı. Ardından tabancayı kadının ağzına dayayıp bir el ateş ederek öldürdü. Birkaç sokak ötede de intihar etti. - Elvan EZBER / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!