1. Be 'The Band' Müzik Yarışması Final Gecesi - BAZUKA, NEYSE, VERA

Güncelleme Tarihi:

1. Be The Band Müzik Yarışması Final Gecesi - BAZUKA, NEYSE, VERA
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2011 12:15

17 Mayıs 2011 Salı - 21:30
Kurulduğu günden itibaren, yeni ve yetenekli sanatçıların önünü açmayı misyon edinen Babajim Istanbul Studios & Mastering ve ‘Modern hayatın sesi’ Radyo Eksen’in birlikte hayata geçirdiği “1. Be ‘The Band’ Müzik Yarışması” müzik sektörüne dinamizm katmayı ve yepyeni yetenekler kazandırmayı hedefliyor

Haberin Devamı

 İlki 25 Kasım 2010’da gerçekleşen ve her yıl tekrarlanması planlanan “Be ‘The Band’ Müzik Yarışması” sonucunda tüm elemeleri geçerek finale kalan BAZUKA, NEYSE ve VERA grupları birincilik için yarışıyor. Final gecesinde kazanan sanatçı/grubu rüya gibi albüm kaydı, albüm yayınlanması,videoklip gibi büyük ödüller bekliyor olacak !! Şebnem Ferah'ın da yer aldığı ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan bir jüri önünde canlı performanslarını sergileyecek geleceğin rockstarlarını belki de ilk siz dinleyeceksiniz! Kaçırmayın!

İçerik: 

  • 10TL Ayakta
  • 1. Be 'The Band' Müzik Yarışması Final Gecesi - BAZUKA, NEYSE, VERA

    Kurulduğu günden itibaren, yeni ve yetenekli sanatçıların önünü açmayı misyon edinen Babajim Istanbul Studios & Mastering ve ‘Modern hayatın sesi’ Radyo Eksen’in birlikte hayata geçirdiği “1. Be ‘The Band’ Müzik Yarışması” müzik sektörüne dinamizm katmayı ve yepyeni yetenekler kazandırmayı hedefliyor. İlki 25 Kasım 2010’da gerçekleşen ve her yıl tekrarlanması planlanan “Be ‘The Band’ Müzik Yarışması” sonucunda tüm elemeleri geçerek finale kalan BAZUKA, NEYSE ve VERA grupları birincilik için yarışıyor. Final gecesinde kazanan sanatçı/grubu rüya gibi albüm kaydı, albüm yayınlanması,videoklip gibi büyük ödüller bekliyor olacak !! Şebnem Ferah'ın da yer aldığı ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan bir jüri önünde canlı performanslarını sergileyecek geleceğin rockstarlarını belki de ilk siz dinleyeceksiniz! Kaçırmayın!

    Haberin Devamı

    BAZUKA

    Bazuka 2007 sonlarında İskenderun’da "Mahmut Pullu" tarafından kuruldu.ÇalışmalarınaMayis 2008'de iki şarkılık kaydını yaparak başladı.Ardından gruba "Fatih Balcıoğlu" dahil oldu.Bazuka 2008 yılı içerisinde toplam 5 tane şarkı kaydetti ve myspace üzerinden dinleyicilerin beğenisine sundu. 2009 ocak'ta "Bana bir masal anlat baba" şarkısını kendi tarzının yorumuyla kaydeden Bazuka ilk coverını kaydetmiş oldu.2009 eylül'deBazuka ; aldığı bir kararla Türkiye'de müziğin ve müzik piyasasının kalbinin attığı şehir olan İstanbul'a yerleşti.İstanbul'a yerleşmeden önce eleman konusunda bir çok sıkıntı yaşayan Bazuka ; İstanbul'da 2009 itibari ile Gitar'a ; "Gökhan Çevir"i , Davul'a ; "Alican Baykara"yı dahil etti.Böylece çekirdek kadro tamamlanmış oldu.Bazuka,Albümü ve ofisal bir prodüksiyonu bulunmamasına rağmen Türkiye’nin bir çok yerinde bir çok kez konser vermiş bir gruptur ve gittiği her yerde iyi bir kitleye sahiptir.Ayrıca Türkiye’deki en önemli çoğu festivalde çalmıştır.Grup mümkün olduğunca çok konserde sahne alarak geniş kitlelere ulaşmayı ve bunun yanı sıra Türkiye'de Avrupa standartlarında müzik yapmayı hedefliyor.

    Vokal/Gitar :Mahmut Pullu

    Gitar : Gökhan Çevir

    Bass Gitar : Fatih Balcıoğlu

    Davul :Alican Baykara

    NEYSE

    Haberin Devamı

    Neyse grubu 2000 yılında çocukluk arkadaşları Aykut Akdağ (lead gitar), Deniz Ünlü (davul), Selim Kırılmaz (vokal-ritm gitar) tarafından kurulmuş, o yıldan beri İstanbul-Yeşilköy'deki garaj-stüdyolarında çalismalarini düzenli olarak sürdürmüş, 2003 yılından beri de başta İstanbul-Beyoğlu olmak üzere çesitli rock bar ve festivallerde sahne almıştır. 2009 yılında ilk single'ı olan 'Yapma Meydan'ı yayınlayan grup, 2010 yılında gitarist Melih Balta'nın katılımı ve vokalist Selim Kırılmaz'ın bas gitara geçmesiyle son halini almıştır. Neyse şu anda 2011 yılında yayınlanması öngörülen albüm için beste çalismalarini sürdürmektedir

    Selim Kırılmaz:Vokal-Bas Gitar

    Deniz Ünlü:Davul-Geri Vokal 

    Melih Balta:Gitar-Geri Vokal

    Haberin Devamı

    1. Be The Band Müzik Yarışması Final Gecesi - BAZUKA, NEYSE, VERA

    VERA

    2004 yılında Denizli’de üyeleri henüz birer lise öğrencisiyken kurulan VERA, o günden bugüne toplam 3 demo albüm, 2 EP ve pek çok single yayınladı. İlk EP’leri Sadece (2007) ile yeni başlayan İstanbul tecrübelerini ve edebiyatla olan yakınlıklarını müziklerine taşıdılar. 2009 Şubat’ında yayınladıkları ''Kürk Mantolu Madonna'' ve 2010 Mart’ta yayınladıkları ikinci EP’leri ''Fotoğraflarda...'' ile tarzını iyice oturtan grup yine 2010 yılında Dream TV’de yayınlanan Yüxexes programının AR-GE bölümünde yer alarak adını çok daha geniş bir kitleye duyurmayı başardı. 

    Kuruluşundan bugüne pek çok organizasyonun ilgiyle takip edilen gruplarından biri olan ve Dogzstar başta olmak üzere alternatif müzik için önemli mekanlarda sahne alan Vera, şimdilerde yeni çıkan singleları Yaz Rüyası’nın heyecanını yaşıyor.

    Haberin Devamı

    Arel Koray Nalbant - vokal, gitar, klavye

    Mustafa Şarbak - gitar, geri vokal

    Onur Gülen - klavye, geri vokal

    Canberk Karademir - davul

    Haberle ilgili daha fazlası:

    BAKMADAN GEÇME!