Güncellenmiş paket takımı canlandıracak

Güncelleme Tarihi:

Güncellenmiş paket takımı canlandıracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 16:33

Michael Schumacher, bu hafta sonu Singapur GP'de kullanacakları güncellenmiş paketin takıma ihtiyaç duyduğu canlılığı kazandıracağını ifade etti.

Haberin Devamı

Schumacher bununla birlikte, geçtiğimiz hafta Magny-Cours'taki genç pilot testlerinde denenen yeni paketin potansiyelini tümüyle kullanmanın zaman alacağı tahmininde bulundu.

turkiyef1.com'un haberine göre, Güncellenmiş pakette yeni egzoz tasarımı, yeni D-DRS de bulunuyor. Magny-Cours'taki testlerde Sam Bird yeni parçalar konusunda olumlu geri bildirimde bulunmuştu.

Schumacher, yeni parçaların avantajını gördüklerini söyleyerek, "Aksi halde zaten kullanmazdık. Fakat bu tür bir gelişimden azami derecede faydalanmayı öğrenmek biraz zaman alabilir. Kullanabileceğimiz büyük bir potansiyel var" dedi.

Takım arkadaşı Nico Rosberg ise, güncellemeler konusunda temkinli konuşmayı tercih etti. Rosberg, yeni parçalardan faydalanmanın zaman alacağı konusunda Schumacher'le aynı görüşü dile getirdi.

Haberin Devamı

Yeni parçaların heyecan verici olup olmadığı sorulan Rosberg, "Heyecan verici mi? Sanırım bu kelimeyi kullanırken biraz dikkatli olmamız lazım" cevabını verdi.

Rosberg, "Bunlar güzel değişiklikler, araca yönelki büyük değişiklikler var, ancak bu bir süreç. O yüzden bunların nasıl sonuç vereceğini, bunlardan nasıl faydalanacağımızı, özellikle de pistte görmemiz gerekiyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!