Günaydın: Kendi bütçemizle yapıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Günaydın: Kendi bütçemizle yapıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 11:09

Günaydın: Kendi bütçemizle yapıyoruz

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Projesi'ni geleceğe yönelik yaptıklarını belirterek, "120 milyon TL'lik bir projeyi tamamen kendi bütçemizle yapıyoruz" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar'ın yeriyle ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. Yeni Çünür'de inşaatına başlanan Otogar ve Yaşam Alanı Projesi'nin 1 milyon nüfusa yetecek düzeyde olduğunun altını çizen Günaydın, Ankara ve İstanbul'da nüfus artışına bağlı olarak gelecek düşünülmeden otogarlar inşa edildiğini kaydetti. Günaydın, "Şimdi yer arıyorlar. Şehir merkezinde 1000 dönüm yeriniz var mı? İstanbul'da otogarı ta Tekirdağ'a mı yapacaksınız" dedi.

Isparta Belediyesi'nin Otogar Projesi'ni yap-işlet-devret modeliyle yaptırabilecekken kendi imkanlarıyla yaptığını vurgulayan Başkan Günaydın, "11 milyon TL parasını ödeyip arasını aldık. 90 milyonun üzerinde bedelle ihale ettik. 120 milyon TL'lik bir projeye başlıyoruz. 200 dönüm üzerinde çalışma yapılıyor. Isparta'nın en büyük projesi bu. 120 milyon TL'lik bir projeyi tamamen kendi bütçemizle yapıyoruz. Bunu büyükşehirler bile yapamıyor. Allah bize kısmet etti" diye konuştu.

Yeni otogar projesini geleceğe göre yaptıklarını anlatan Başkan Günaydın, Türkiye'de yapılan hataları analiz ederek bu projeyi hazırladıklarını aktardı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!