Günaydın Grup iftar yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Günaydın Grup iftar yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 12:27

Günaydın Grup iftar yemeğinde buluştu

Haberin Devamı

DENİZLİ'den sonra demiryolundaki ikinci lojistik terminalini 2014 yılında Aydın Efeler'de yaşama geçirerek sektörde önemli bir yatırıma imza atan Günaydın Group, Aydın İmamköy'deki lojistik merkezinde iftar yemeği verdi.

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günaydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine, Günaydın Group personelinin yanısıra Uğur Derin Dondurucu firmasından Mehmet Taşpınar ve ekibi, Kaltun Madencilik firmasından Mehmet Yıldız, Ken Kipaş firmasından Özkan Topçu ve ailesi, GDT Lojistik firmasından Barış Bayazıt ve Çeşme Alaçatı'dan Zafer Çelikgöz ile İmamköylü vatandaşlar da katıldı. Lojistik merkezinin bahçesinde verilen iftar yemeğinde sahne alan ilahi grubu ve semazen gösterisi de konuklar tarafından beğenildi. İftar yemeği etkinliğini 3'üncü kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Mehmet Günaydın, "Ramazan ayını, insanların yardımlaşma, birliktelik ve barışın olduğu bir ay olarak idrak etmeliyiz. Ramazanlar tüm zamanlardan daha fazla ziyaretlerin yapıldığı, dostların hatırlandığı ve kırgınlıkların olmadığı günlerdir. Tüm islam aleminin Ramazanının mübarek olmasını dilerim" dedi.

Aydın İmamköy'deki lojistik merkezinin kurulmasıyla birlikte yeni istihdam yarattıklarını kaydeden Günaydın, bölgeye önemli katkı sağladıklarını dile getirdi.

Günaydın, Demiryolu taşımacılığının, müşteriye sağladığı fiyat avantajına ek olarak, karayolundaki trafik yükünü azaltarak, daha az yakıt kullanımıyla, girdi maliyetlerini de düşürdüğünü de sözlerine ekledi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!