Günay Musayeva'dan olay yaratacak açıklama

Güncelleme Tarihi:

Günay Musayevadan olay yaratacak açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 15:41

Azerbeycanlı ünlü model Günay Musayeva, boşandığı eşi Tolga Karel hakkında konuştu. Katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulunan Musayeva, şu sıralar ABD’li sevgilisi ile evlilik hazırlığı yapan eski eşi Tolga Karel’e ''çocuk için acele etmesinler'' sözleriyle gönderme yaptı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Tolga Karel ile dört yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Musayeva, eski eşiyle ilgili açıklamalarda bulundu.Günay Musayeva, eski eşi Tolga Karel hakkında şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

''ÇOCUK İÇİN ACELE ETMESİNLER''

Manken Günay Musayeva ve oyuncu Tolga Karel, 4 yıllık evliliklerinin ardından geçen yıl tek celsede boşanmıştı.

Önceki gün 'Renkli Sayfalar' programına konuk olan Musayeva, ABD'li sevgilisi Sarah Scotti ile evlilik hazırlığı içinde olan eski eşi Karel hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

İki yıldır Karel'in oğlunu görmediğini, sadece bir kez on dakika eve uğrayıp çocuğu ile fotoğraf çektirdiğini söyledi. "Oğlum babasını tanımadı!" diyen Musayeva, Karel ile evlenecek Sarah'a, "Umarım mutlu olurlar. Ancak çocuk için acele etmesinler" uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

Tolga Karel kimdir

Tolga Karel kimdir?

1 Ekim 1978 yılında doğmuştur. İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarından beri Tiyatro’ ya olan ilgisiyle bunu geliştirmeye karar veren Tolga Karel Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne gitme kararı verdi ve orada eğitimini tamamladıktan sonra gösteri sanatları, dram ve sinemografi alanlarında kendini geliştirmek ilerlemek istedi, eğitim aldı.

Daha sonra farklı alanlarla da ilgilenmek isteyen Tolga Karel Bulgaristan’ da düzenlenen Best Model yarışmasına katılımı ile ikinciliğe hak kazandı.

Televizyonlar da karşımıza ilk Yaprak Dökümü adlı diziyle çıkış yaptı. Yaprak Dökümün’ de ki başarısı ile isminden söz ettirmeyi başardı. Oğuz karakteriyle Toplum da hafızalara kazındı.

Dizi bittikten sonra Kanıt dizisinde bir süre rol gösterdi. Bir süre Televizyonlara ara veren Tolga Karel özel hayatıyla ilgilenme kararı aldı ve manken sevgilisi ile 30 Ağustos 2011 yılında hayatını birleştirme kararı aldı. Manken sevgilisiyle Dünya evine Giren Tolga Karel’ in eşinden Cihangir Can adlı bir oğulları oldu.

Karel, Azerbeycanlı eşi ile geçtiğimiz yıl boşanmıştır. Şu sıralar ABD’li Sarah Scotti ile aşk yaşamaktadır.

Haberin Devamı

Cesur tavırları, Sportmen yapısı, Sıcakkanlılığı ile tanıdığımız Tolga Karel Survivor Ünlüler takımın da izleyicileri karşısındadır.

Günay Musayeva kimdir

Günay Musayeva kimdir?

7 Şubat 1986 tarihinde Azerbaycan’da dünyaya gelmiştir. 2011 yılında Best Model of Azerbaycan’da birinci olmuş ve Best Model of the World yarışmasında ikincilik derecesini kazanmıştır.

Bakü Devlet Ünivertsitesi Radyo ve Televiyon bölümü mezudur. Ezel dizisi başta olmak üzere reklam ve sinema filmlerinde rol almıştır.

29 Ağustos 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tolga Karel ile İzmit’te dünya evine giren Günay Musayeva‘nın bu evlilikten Cihangir Can isimli bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Güzel model, Tolga Karel ile evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmiştir.

19 Nisan 2013 tarihinde “Tiyatro Yok Ki” isimli grubun Aşk-ı Mecnun isimli oyununda yer alan Günay Musayeva bu oyundaki erkek tiplemesiyle farklı bir performans sergilemiştir. Show TV ekranlarında yayınlanan “Ben Buradan Atlarım” isimli yarışmasında yer almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!