Gün iyi başlıyor

Güne sevecen ve umutla başlıyoruz, olumlu ilişkiler kuruyoruz. Akşama doğru astrolojik hava biraz değişse de, tatil rehaveti ya da heyecanı her şeyi bastıracaktır sonuçta. Öyle değil mi? Hepinize iyi pazarlar, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Günlük Burç Yorumları

Koç
Yeni planlar yapmak için bu tatil size iyi gelebilir. Hayata ve insanlara pozitif yaklaşımlarınız herkes tarafından takdir edilecek ve karşılığını göreceksiniz. Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Boğa
İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir. Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var. Karşılıklı olarak birbirinize dürüst olmamanız durumunda ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

İkizler
Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir. Onay vermeden önce, gerekli kontrolleri yapmalısınız. Duygusal konuşmalar grubunuzda nerede bulunduğunuzu anlamanızı sağlayabilir.

Yengeç
Evle veya aileyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle kısa mesafeli seyahatlere çıkmanız, günü keyifli geçirmenizi ve yeni şeyler görmenizi sağlayabilir.

Aslan
İktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir. Zarafetinizi korumanızda fayda var.

Başak
Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir. Yaratıcı ve pratik zekalı kişilerle yapacağınız konuşmalar, bazı fırsatları görmenizi sağlayabilir.

Terazi

Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor. İstediklerinizi alabilirsiniz, ama abartılı konuşmalar inandırıcılığınızı yitirmenize neden olabilir, dikkat!

Akrep
Zamanınızı başkalarına yardım için harcayabilirsiniz. Bu durum yakın çevrenizdeki bazı kişilere zaman ayıramamanıza neden olabilir. Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Yay
Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak bunun asıl nedeni, birilerinden veya birşeylerden kaçmak olabilir mi? Ne dersiniz? Tatil size iyi gelebilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Duygusal kararlarınız farklı alanlarda yanlışlara neden olabilir, dikkat! Sizden çok fazla şey bekleyen ya da bazı konularda sizi manipüle etmeye çalışan kişiler veriminizi düşürebilir.

Kova
Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz. Oysa, size büyük fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirleriniz uygulanmayı bekliyor.

Balık
İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız. Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Yazarın Tüm Yazıları