Gün-der’den Üniversiteye Hazırlanan Lise Öğrencilerine Kaynak Desteği

Güncelleme Tarihi:

Gün-der’den Üniversiteye Hazırlanan Lise Öğrencilerine Kaynak Desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 13:01

DERNEK YÖNETİCİLERİNİN LİSE ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARETİNE, GÜNYÜZÜ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HİKMET KARA VE ÖĞRETMENLER DE KATILDI. DERNEK BAŞKANI ENGİN ÇAPAR, KURULUŞ AMAÇLARI

Günyüzülüler Derneği (Gün-Der) tarafından, ilçede eğitim gören lise öğrencilerine üniversiteye hazırlık kitapları ile soru bankası ve kitap setleri hediye edildi.
Bu amaçla yapılan dernek yöneticilerinin lise öğrencilerini ziyaretine, Günyüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Kara ve öğretmenler de katıldı. Dernek Başkanı Engin Çapar, kuruluş amaçlarının en büyük amaçlarının birisinin, eğitim konusunda Günyüzülü öğrencileri desteklemek olduğunu belirtti. Çapar, “Bu şekilde özellikle sosyal ve kültürel gelişimlerini artırarak eğitim yaşamlarını üniversiteye kadar sürdürmelerini sağlamak için onların motive etmek istiyoruz. Bu amaçla derneğimiz tarafından Günyüzülü öğrencilerimize merkezi sınav uygulanmakta, başarılı olanlara geziler düzenlenmekte, tamamı burslu üniversiteye hazırlık dershanelerine yazdırılmaktadır. Bugün de; her zaman yanımızda olan Günyüzü dostlarından temin edilen sınavlara hazırlık kitap ve setleri ile soru bankalarını lise öğrenci ve öğretmenlerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Lise öğrencilerinin yanı sıra Günyüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Kara ve öğretmenler de bu desteklerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!