Gümüşhane Yenişehir Stadı yeni sezona hazır

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhane Yenişehir Stadı yeni sezona hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 17:07

Gümüşhane Yenişehir Stadı yeni sezona hazır

Haberin Devamı

GÜMÜŞHANE(DHA) - Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Gümüşhanespor'un yeni sezonda  maçlarını oynayacağı Yenişehir Stadı'nda tadilat çalışmaları ve çevre düzenlemeleri tamamlanma aşamasına geldi.

Yenişehir Stadı’ nın iç bölümlerinde duvarlarının farklı renklerle boyanmış olması ve  taraftarların da bu konuda eleştiri getirmesi üzerine harekete geçildi ve stadının iç bölümündeki duvarların da kırmızı beyazlı renklere boyanması için çalışma başlatıldı.

400 KWA’LIK JENERATÖR

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında, Trabzon Avni Aker Stadyumu’ndan sökülen 400 Kwa’lık  jeneratör Yeni Şehir Stadyumu’na monte edildi. Böylece maç esnasında elektrik kesintilerine karşı yaşanabilecek olumsuzlukların da önüne geçilmesi için gerekli önlem alındı.

Stadın son durumuyla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Erdem Şekerli, önümüzdeki sezon Yenişehir Stadı’nı futbol oynamaya müsait bir duruma getirmek ve stada gelecek olan taraftarlara daha konforlu ve daha rahat bir ortamda futbol izletme imkânı sunmak için çok yoğun çalıştıklarını ifade etti. İlk etapta stat çimlerini ele aldıklarını ifade eden Şekerli, bu nedenle yeni çim ektiklerini ve zarar gören yerlerdeki çimlerin de yeniden yeşermesi için kumlama, gübreleme ve kök havalandırma ve son olarak da ilaçlama yaptıklarını ifade etti. Stadın iç bölümlerindeki duvarların  tamamının kırmızı beyaza renklere boyanmasının da kısa sürede tamamlanacağını belirten Şekerli, sezon içerisinde maçlar arasında kalan zamanlarda da stadın dış cephesini boyamayı planladıklarını söyledi.  Çalışmalar kapsamında protokol tribününde bulunan bütün koltukların sökülerek yerine yenilerinin takıldığı kaydeden Şekerli, sporcu odaları, duşları, takımların ve hakemlerin soyunma odaları, lavaboları, skorbordu, seyirci koltukları ve tribünlerin çatılarına varıncaya kadar her alanın yeniden elden geçirilerek yeni sezon öncesi hazır hale getirildiğini sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!