Gümüşhane Günleri AKM’de başladı

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhane Günleri AKM’de başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 16:31

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 5'inci Gümüşhane Tanıtım Günleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla başladı.

Haberin Devamı

Aşıklar, Ozanlar ve Şairler standında Eroğlu'nu karşılayan Aşık Kul Nuri, saz çalıp, türkü söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü standında beraberindeki heyetle birlikte yöresel kıyafetler giyen Eroğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü'nün standını da ziyaret ederek, vatandaşlara kuş evi hediye etti. Gümüşhane'nin saklı bir cennet olduğunu belirten Eroğlu, "O kadar güzel bir şehir ki seyretmeye doyum olmuyor. İnsanlarla sohbet etmeye doyum olmuyor. Gümüşhane ile ne kadar gurur duysak azdır" ifadesini kullandı.

12 ŞUBAT’A KADAR AÇIK

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş'la birlikte Gümüşhane için tabiat turizmi mastır planı hazırladıklarını vurgulayan Eroğlu, genel müdürlüğün hazırladığı standı herkesin gezmesini istedi. Veysel Eroğlu, "Gümüşhane'deki tabiat turizmini bütün dünyaya açmak istiyoruz. Mastır planı hazır. Bu konuda önemli adımlar attık. Dünyada cenneti görmek istiyorsanız gelin Gümüşhane'ye" dedi. Gümüşhane’nin kültür, mutfak ve tabiat değerlerinin tanıtıldığı çok sayıda stanta ev sahipliği yapan Gümüşhane Günleri etkinliği 12 Şubat’a kadar ziyaret edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!