Gümüşhane’de San Sokak Yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhane’de San Sokak Yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:46

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ, KARŞIYAKA MAHALLESİ SAN SOKAK'TA KALDIRIM VE PEYZAJ DÜZENLEME ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

Gümüşhane Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi San Sokak’ta kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışması başlattı.
Belediye Başkanı Ercan Çimen, San Sokak’ta yol genişletme ve kaldırım çalışması başlattıklarını kaydederek, sokağı daha güzel bir görünüme kavuşturacaklarını belirtti.
Başkan Çimen, mahallelerde topyekun bir çalışma başlattıklarını ifade ederek, "Her mahallemizde farklı çalışmalarımız var. Karşıkaya Mahallemizde üst geçit çalışmalarımız kapsamında San Sokak’ta da çalışma başlattık. Burası önemli bir arter. Karşıyaka Mahallemizde önemli derecede bir nüfusumuz var. Burada yaşayan vatandaşlarımızın karşıdan karşıya geçmesini kontrol altına alıyoruz” dedi.
San Sokağı yenilediklerini kaydeden Başkan Çimen, "Buradaki çalışmalarımız çerçevesinde San Sokağımızı tamamen yeniliyoruz. Sokağımızda 100 metrekarelik bir yeri kamulaştırdık ve burada duvar çalışması başlattık. Mahallelerimizde çok basit düzenlemelerle tüm vatandaşlarımıza hitap edecek çalışmalara imza atıyoruz. Meclisimizden aldığımız kamulaştırma kararı sonrası hemen çalışma başlattık ve kötü görüntüye neden olan alanı tamamen yeniledik" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!