Gülüşüm yeter alta bakmazlar

Güncelleme Tarihi:

Gülüşüm yeter alta bakmazlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2006 00:00

Beş yıl aradan sonra yeniden dizi oyunculuğuna başlayan ünlü sanatçı Gülben Ergen, iki çocuklu, boşanmış bir kadını canlandırırken, kendi bebeğini doğurmak için de can atıyor. "Gönül" dizisinin Gönül’ü Gülben Ergen, oyunculuk, müzik ve özel yaşamıyla ilgili Tempo Dergisi’ne samimi açıklamalarda bulundu.

YAKINDA ekrana gelecek olan "Gönül" dizisiyle yeniden oyunculuğa dönüş yapan Gülben Ergen, çekimler arasında Tempo Dergisi’nin sorularını yanıtladı.

Beş yıllık kalkınma planları gibi, sizin de uzun soluklu, stratejik planlarınız var mı?

Profesyonel açıdan soruyorsanız, bunu yürüten bir ekibim var. Ama Gülben’e soruyorsanız, arzu ettiğim gibi yaşıyorum. Çalışkanım, planlı programlı olmayı seviyorum ama önümüzdeki beş yılı değil de en fazla bir kaç ayı, bir yılı düşünebilirim.

Hırs katsayılarınızın tavanda olduğu eleştirilerine ne diyorsunuz? Sizi, hırsınız mı bu noktaya getirdi?

Hırslı olduğumu söyleyenler biraz çalışsınlar. Erken kalksınlar, hızlı yürüsünler, gece elektronik postalarını cevaplasınlar, yazsınlar... Ben hırsı, çalışkanlık olarak algılıyorum. Paraya düşkünlüğüm yoktur ama parayı iyi kullanmayı bilirim. Çalışıyorum ve bütün bunları hak ediyorum.

Evlendiğinizde, "Gülben sınıf atladı" yorumu yapıldı. Gerçekten sınıf atladınız mı?

Hiç böyle bir evlilik görmediler de o yüzden eleştiriyorlar. Ben sınıfı hep geçerim, hiç sınıfta kalmadım. Ayrıca evlenerek sınıf mı atlanırmış? Mutlulukta sınıf atlamış olabilirim. Çünkü daha mutluyum, daha kaygısızım, daha güvendeyim, kendimi daha iyi hissediyorum.

Çocuğunuz olduğunda hayatınızdaki öncelikleriniz değişir mi?

Ben nasıl mutluysam, çocuğumun da mutlu yetişmesini isterim. Arzu ettiğim hayatı yaşayarak çocuğumu yetiştireceğim. Layık olduğu sevgiyi ve özgüveni, özgürlüğü vereceğim. Ben mesleğimle varım. Çocuğumun neşeli bir dadısı olacak.

Annelik nedeniyle fiziğinizle ilgili kaygılar duyuyor musunuz?

Hamileliği ilk kez yaşayacağım için 40 kilo da alsam, doya doya yaşamak istiyorum. Benim bir gülüşüm yeter, aşağıya bakmazlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!