Gülümse Yeter dizisi 2. bölüm fragmanı ekrana kilitliyor!

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter dizisi 2. bölüm fragmanı ekrana kilitliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 09:42

SHOW TV'nin yeni dizisi Gülümse Yeter 2. bölüm fragmanını yayınladı. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Gülümse Yeter dizisinde işler karışacak. Yasemin için yeni bir dönem başlıyor. Gülümse Yeter 2. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Show TV ekranlarının yeni dizisi Gülümse Yeter, salı akşamı ekranlara güzel bir giriş yaptı. Dizi ilk bölümünün ardından hiç hız kesmeden 2. bölüm fragmanını da yayınladı. Gülümse Yeter dizisinin 2. bölümünde flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte, Gülümse Yeter. 2. bölüm fragmanı ve detaylarıyla sizlerle...

GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

“Gülümse Yeter”in ilk bölümünde; her şey mütevazi bir aile olan Civan Ailesi’nin tek oğulları Sarp’ın eğitimini tamamlayarak Amerika’dan dönmesiyle başlar. Uçaktan iner inmez bir tesadüf eseri Özdemir Ailesi’nin küçük kızı Yasemin’le karşılaşan Sarp’ın hayatı bir daha eskisi gibi olmamak üzere değişecektir. Ertesi gün evlenecek olan Yasemin de, son hazırlıklarını tamamlarken başına geleceklerden henüz habersizdir. Aynı gün, 30 senedir aynı yerde şoförlük yapan Sarp’ın dedesi Hasan Efendi de işinden kovulur. Sarp’ın bilmediği ise, dedesi Hasan Efendi’yi kovanın Yasemin’in babası Lütfü Bey olduğudur. Lütfü Bey kimseye söylemese de başı şirketiyle derttedir ve bütün servetini kaybetmek üzeredir. Kızı Yasemin’i zengin bir aileyle evlendirmek istemesinin altında bu maddi zorluklar yatmaktadır. Sonunda korktuğu olur ve tam da kızını evlendirdiği gün iflas ettiği haberini alır. Büyük umutlarla planlanan evlilik tehlikeye girerken Yasemin çareyi çocukluğundan beri dedesi gibi gördüğü Hasan Efendi’nin yanına kaçmakta bulur. Bütün bu yaşananlardan sonra kader hiç bir ortak noktaları olmayan sosyetik Özdemir’ler ile mütevazi Civan’ları bir araya getirecektir.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 2. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!