Gülümse Yeter dizisi 1. bölüm ile ekrana kilitledi!

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter dizisi 1. bölüm ile ekrana kilitledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 09:10

SHOW TV'nin yeni dizisi Gülümse Yeter 1. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hızlı bir giriş yapan Gülümse Yeter dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Gülümse Yeter 1. bölümde kaçırdıklarınız ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Gülümse Yeter dizisi 1. bölüm fragmanlarıyla izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Show TV ekranlarının yeni dizisi Gülümse Yeter, dün akşam başladı. Ekranların romantik komedi dizisi Gülümse Yeter  dizisinin 1. bölümünde yaşananları sizler için derledik.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları "Gülümse Yeter" bu akşam saat 20.00'de Show TV'de başlıyor!

AİLE DEĞERLERİNE DE GÜLÜMSETEREK DOKUNAN BİR HİKAYE!

Show TV'nin merakla beklenen yeni projesi "Gülümse Yeter" izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi’nin yazdığı "Gülümse Yeter" keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

GÜLÜMSE YETER 1. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER 1. BÖLÜM İZLE

GÜLÜMSE YETER 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN KARAKTERLERİ

ERDAL ÖZYAĞCILAR (Hasan Civan): Hasan Efendi, Şevki Bey'in vefatına kadar 30 yıl boyunca yanında çalışıyor. Vefatından sonra da oğlu Lütfü Bey'in şoförlüğünü yapıyor. Cimri sayılabilecek boyutta tutumlu olan Hasan Efendi, bir pirinç tanesinin bile ziyan olmasına izin vermiyor. Alnının teriyle kazandığı paranın çarçur edilmesine müsade etmiyor.

ASLI BEKİROĞLU (Yasemin Özdemir): Özdemir ailesinin en küçüğü, Şevki Bey'in gözbebeği. Güzelliğiyle dikkatleri çeken, arkadaşları arasında çok sevilen, eğlenceli, güldüğünde yüzünde güller açan genç bir kız. Ailenin en küçüğü olduğu için çok üstüne düşülmüş bir o kadar da şımartılarak büyütülmüş. Aynı zamanda damarına basıldığında keçi gibi inatçı olabilen, gururlu, dediğim dedik, hazır cevap bir karakter.

 

BAKMADAN GEÇME!